Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Top 3: de beste smartphones voor minder dan € 250,-

11 mei 2020
Smartphone

Top 3: de beste smartphones voor minder dan € 250,-

11 mei 2020

Op zoek naar een nieuwe smartphone maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Techsite Tweakers heeft verschillende modellen bekeken in het budgetsegment van € 150 tot € 250.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

De Xaomi Redmi Note 8 Pro heb je al vanaf € 234 en is om verschillende redenen een aanrader. Zo kun je hem krijgen met 128GB opslag, genoeg ruimte voor lekker veel foto’s en filmpjes! Ook goed voor het gebruiksgemak is het 6GB-werkgeheugen. Laat je nog weleens per ongeluk je mobiel vallen? Geen zorgen, de behuizing van deze smartphone is gelukkig stevig. Om de paar uur de mobiel aan de lader doen hoeft ook niet, want de accuduur is goed.

Voors en tegens

Een nadeel kan zijn dat het de Xaomi een vrij grote en zware smartphone is. Het scherm heeft wel een mooie 1080p-resolutie. Bovendien is de camera goed en veelzijdig voor deze prijsklasse.

Geïnteresseerd? Deze week is het goedkopere model Xiaomi Redmi Note 8 extra voordelig te koop bij Aldi voor € 157.

Motorola Moto G8 Plus

De G8-toestellen van Motorola Moto zijn in prijs verlaagd vanwege de komst van nieuwe modellen. Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 235 en dat maakt het een interessante keuze! Twijfel je tussen de G8 Power en de G8 Plus? Ze hebben vergelijkbare specificaties en prijzen. G8 Plus heeft als voordeel dat hij iets meer allround is. Hij heeft namelijk een goede accuduur en een betere camera. Het scherm is scherp en berichten zijn goed te lezen in direct zonlicht. Snel even je mobiel weer opladen? Dat kan! De smartphone heeft gelukkig een snelle laadtijd.

Oppo A9 2020

Een laatste goedkope smartphone is de Oppo A9 2020, te koop vanaf € 247. Het sterkste punt is vooral de accuduur. Helaas lever je in op de kwaliteit van het scherm; dat is niet echt scherp. Wel heeft het een prima chip en snelle opslag dus dat maakt het toch een fijne keuze.

Extra voordelig de Motorola Moto G8 Plus of de Oppo A9 2020 kopen? Hou dan de elektronica-folders goed in de gaten! Zo mis je geen enkele aanbieding.