Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Vandaag nieuw op Netflix: Eurovision Song Contest en meer!

27 juni 2020
Eurovision

Vandaag nieuw op Netflix: Eurovision Song Contest en meer!

27 juni 2020

Bijna weekend! Wil je even de warmte ontvluchten en binnen een serie of film kijken? Er staan weer leuke series op Netflix en Disney+. Bekijk bijvoorbeeld de songfestivalfilm Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga voor een fijne dosis hysterie en belachelijke liedjes.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

De film draait om twee artiesten uit IJsland, Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir, die mee gaan doen aan het Songfestival. Hun nummer Volcano Man moet een grote hit worden, maar hun Songfestival-avontuur loopt niet bepaald volgens plan…

Will Ferrell speelt de hoofdrol in Eurovision en kwam met het idee voor de film. Ferrell is getrouwd met een Zweedse en toen ze een keer bij haar familie op bezoek waren, maakte Ferrell kennis met de gekte van het Songfestival. Het heeft wat jaren geduurd maar de film is er nu! Het plan was om de film gelijktijdig met het echte Songfestival uit te brengen, maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Als troost kun je nu wel deze knotsgekke film kijken!

Sterrencast

Ferrell heeft grote namen weten te strikken, zo speelt Rachel McAdams (The Notebook) zijn partner en is Dan Stevens (Beauty and the Beast) te zien als een gladde Russische songfestivalkandidaat (die vrijwel de hele film geen shirt aanheeft). Will Ferells vader wordt gespeeld door James Bond-acteur Pierce Brosnan.

Leuke toevoeging: presentator Graham Norton die ook het commentaar verzorgd voor het echte Songfestival, doet ook in de film het commentaar. Reken maar dat hij Fire Saga niet spaart!

Verder op Netflix

Om nog even in de muzikale sferen te blijven, afgelopen week is ook de met prijzen overladen film La La Land op Netflix gekomen. Emma Stone en Ryan Gosling acteren, zingen en ja zelfs dansen in deze kleurrijke musical. Zoek je een serie met iets meer spanning? Het derde seizoen van de mysterieuze serie Dark is vanaf morgen te bekijken.

Wil je de nieuwe films en series op een haarscherp beeld kijken? Bekijk hier alle elektronica-folders.

Nieuw op Disney+

Je kunt helaas niet meer Disney+ gratis uitproberen maar misschien heb je al een abonnement. Er zijn een paar nieuwe series opgekomen zoals de eerste drie seizoenen van A.N.T. Farm, een serie over een muzikaal wonderkind. Frozen-fans in huis? Sinds vandaag kun je de eerste aflevering van de zesdelige documentaireserie Into the Unkown: Making Frozen II zien. Bekijk hoeveel hard werk en samenwerking nodig is om een van de meeste langverwachte films te maken!