Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Wees er snel bij: fanwear van Lidl te koop

23 april 2021
fanwear van lidl

Wees er snel bij: fanwear van Lidl te koop

23 april 2021

Wauw, er ligt fanwear van Lidl in de schappen! Vanaf zaterdag 24 april scoor je weer producten uit de eigen kledinglijn van deze supermarkt, maar wees er wel snel bij – normaal gesproken vliegen deze spullen de winkels uit!

Fanwear van Lidl

Vorig jaar deed Lidl dit voor het eerst en dat was meteen een daverend succes. Binnen no-time was alles uitverkocht en werd de kleding voor veel meer aangeboden op Marktplaats. Ook nu lijkt er een run op de kleding aan te komen. Ons advies: ga zaterdagochtend meteen naar jouw dichtstbijzijnde filiaal en sla je slag. Heel misschien is er ook nog wat beschikbaar op de site.

Lidl items

Je hebt de keuze uit verschillende Lidl-items. Wij lichten ze allemaal voor je uit. Here we go!

Lidl slippers

Deze badslippers van Lidl zijn er in allerlei soorten en maten. Vooral de blauw-gele variant is leuk: deze stralen één en al Lidl uit.

fanwear van lidl

Lidl shirt

Net als de slippers scoor je dit shirt voor slechts €4,-! Ideaal om – als een echte hipster – mee te paraderen in de zomer.

fanwear van Lidl

Lidl trui

Ook met deze trui met Lidl-logo breng je een fashion-statement. Slechts een tientje!

fanwear van Lidl

Lidl schoenen en sokken

Helaas voor de mannen: de Lidl-sneakers zijn er alleen in damesvariant. Maar ja, wat maakt dat eigenlijk ook uit? Als ze passen, is ook dit een vet item. En die sokken – ga je toch niet laten liggen voor €1,-?