Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Zie er op je paasbest uit met de gadgets van Aldi & Lidl

12 april 2022
paasbest

Zie er op je paasbest uit met de gadgets van Aldi & Lidl

12 april 2022

Winkels als Lidl & Aldi zijn er niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor goedkope gadgets en handige apparaten. Elke week geeft Reclamefolder.nl 6 tips uit hun folders. Check snel welke gadgetdeals ze nu weer hebben, want dan zie jij er op je paasbest uit!

Aldi & Lidl – Zie er op je paasbest uit!

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de hele folder!

Aldi

Wil jij tijdens het paasontbijt genieten van een heerlijke espresso? Dan is deze elektrische espressomaker ideaal voor jou. Hij bereidt tot wel 6 kopjes per keer en heeft een uitneembaar filter. Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, rood en lichtgroen.

paasbest

Doe snel je haar in de krul, maak het juist stijl of modeleer het door middel van te föhnen. Deze haarverzorgingsapparaten kosten nu slechts €14,95 per stuk en doen precies waarvoor ze zijn gemaakt. Ren vanaf zaterdag snel naar Aldi, want daar zijn ze verkrijgbaar.

paasbest

Verwacht je bezoek tijdens Pasen? Komen er bijvoorbeeld mensen brunchen of lunchen? Zet deze aromadiffuser neer en je huis ruikt meteen een stuk lekkerder. Keuze uit drie kleuren en inclusief vier soorten etherische olie. Zo kun je even uitvogelen welke geur jij het lekkerst vindt.

paasbest

Lidl

Goed, niet echt een paasgerelateerde gadget, maar wellicht leuk om schaduwhaasjes mee op de muur te maken als het donker is. Deze zaklamp kan dienen als accu-zaklamp, nachtlamp én oriëntatielamp. Komt met een handig stekkerlaadstation.

paasbest

Als je op een vrije paasdag wil gaan fietsen, is het lekker als je banden hard zijn opgepompt. Dankzij deze fietspomp met nanometer wordt dat een eitje. Inclusief adapterset.

Je kunt je natuurlijk niet verslapen als je paasvisite verwacht. Dankzij deze XXL-wekkerradio is het onmogelijk om niet op tijd wakker te worden. Bovendien heeft-ie 40 geheugenplaatsen voor radiozenders.