Folders van 200+ winkels

Meer dan 50.000 aanbiedingen

Sla alles op in één account

Logo

Zingend het weekend in: gratis online musicals

22 mei 2020
Musicals

Zingend het weekend in: gratis online musicals

22 mei 2020

Ben je fan van musicals maar mis je het uitje naar het theater? Binnenkort gaan de theaters weer open en tot die tijd kun je nog gratis online musicals kijken!  Deze musicals zijn maar tijdelijk te bekijken, dus wees er snel bij.

The Sound of Music

Wie kent deze klassieker nou niet?! De Amerikaanse special komt vanaf 20.00 uur vanavond online op het YouTube-kanaal The Show Must Go On. Vervolgens is de musical 48 uur te bekijken, dus wees snel! Dit is niet de filmversie met Julie Andrews, maar een musical die eerder al op tv is vertoond. De hoofdrol wordt vertolkt door zangeres Carrie Underwood. Andere rollen zijn voor acteur Stephen Moyer (o.a. bekend van True Blood) en bekende namen uit de musicalwereld: Audra McDonald, Laura Benanti en Christian Borle.

Robert Long

Er zijn natuurlijk ook Nederlandstalige musicals online te kijken! Op het platform van Stage Entertainment vind je al maanden complete registraties van oude musicals. Tot en met 25 mei kun je de voorstelling Robert Long kijken. De voorstelling gaat over de spraakmakende samenwerking van Robert Long en Leen Jongewaard die in de jaren tachtig hondsbrutale, grensverleggende voorstellingen maakten.

Liesbeth

De musical over het leven van Liesbeth List kun je vinden op het YouTube-kanaal van De Graaf & Cornelissen Entertainment. De hoofdrol wordt gespeeld door actrice Renée van Wegberg, die voor haar vertolking een Musical Award kreeg voor de beste vrouwelijke hoofdrol. Liesbeth zal een van de laatste gratis musicals op dit kanaal zijn. De Graaf & Cornelissen heeft aangeven per 1 juni te stoppen met de gratis musicals omdat dan de theaters weer opengaan. Jammer maar begrijpelijk!

Theaters weer open

Hoe zat het ook alweer met de aangekondigde versoepelingen? Na 1 juni zullen de theaters weer geopend worden. Een publiek van maximaal 30 mensen is dan toegestaan. Na 1 juli mag er wat meer publiek naar binnen, dan mogen er 100 mensen komen. Theaters hebben het de afgelopen tijd zwaar gehad, dus hopelijk worden er niet te veel voorstellingen afgelast!