Sluiten
Reclamefolder.nl
Zoeken
Zoeken

Contact

Tip of vragen? Stuur een mailtje naar klantenservice@reclamefolder.nl. Of kijk op 'Meest gestelde vragen' om direct antwoord te krijgen op een vraag.

Wij willen onze bezoekers erop wijzen dat wij uitsluitend de reclamefolders van landelijke winkelketens op onze website publiceren en niet verantwoordelijk zijn voor het bijvoorbeeld niet op voorraad zijn van bepaalde folderartikelen of onjuiste actieprijzen. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende retailer.

Reclamefolder, onderdeel van de Persgroep, gebruikt uw persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst, bij deelname aan een actie en/of om u via verschillende kanalen te informeren over onze activiteiten, producten en diensten. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.

Onze contactgegevens

de Persgroep Nederland - Reclamefolder.nl
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam
Tel. 020 562 9111
klantenservice@reclamefolder.nl

Contactformulier

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van Schuurman Schoenen, Albert Heijn, Kees Smit Tuinmeubelen en BCC voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.

© 2019 Persgroep Nederland