Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van 123picknicktafel.nl

Helaas, op dit moment zijn er geen 123picknicktafel.nl folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige 123picknicktafel.nl aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op 123picknicktafel.nl kunt besparen.

123Picknicktafel is al jaren één van de grootste leverancier op het gebied van boomstam picknicktafels in Nederland. Al ruim 20 jaar levert de Vries Produkties naast de picknicktafels ook hekwerken en mooie toegangspoorten.

Onze produkten zijn herkenbaar door:

  • Hout dat duurzaam is,
  • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling,
  • Stevige kwaliteit.

Duurzaamheid staat bij veel bedrijven en gemeenten hoog in het vaandel. Met producten van 123Picknicktafel kiest u voor een duurzame en kwalitatief hoogstaande oplossing voor al uw buitenmeubilair. Het assortiment van Jaap de Vries bestaat uit verschillende soorten buitenmeubilair die verdeeld zijn in drie categorieën: picknicktafelshekwerk & poorten. Voor meer informatie over een van onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.