Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van AKO

Helaas, op dit moment zijn er geen AKO folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige AKO aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op AKO kunt besparen.

AKO is de winkel van het moment, omdat je nu even wilt ontspannen. Je vindt AKO op high traffic locaties: op stations, op vliegvelden, in de stad en online! Je vindt er circa 1.500 boeken en 2.000 verschillende tijdschriften. Behalve Nederlandstalig heeft AKO ook een breed assortiment internationale kranten, tijdschriften en boeken. In dit segment is AKO marktleider van Nederland. Verder kun je bij AKO terecht voor wenskaarten, kansspelen, cadeaukaarten, schrijfwaren, tabak, frisdranken en zoetwaren.

Over AKO

AKO is 1 van de bekendste kiosks van Nederland. Je ziet ze vrijwel op ieder treinstation in Nederland. Ideaal voor als je op zoek bent naar een boek, tijdschrift, agenda of gewoon een leuk cadeau. Je vindt er als eerste de nieuwste titels, dus aarzel vooral niet en loop een AKO binnen. Ze zijn ook in de stad vindbaar, dus ook zonder OV-kaart zit je goed.

Wil je weten welke van de vele vestigingen het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk hier dan alle AKO vestigingen

AKO folder

Wanneer er een AKO folder online beschikbaar is, vind je een groot aanbod aan boeken voor een lagere prijs. De kiosk heeft alle mogelijke genres en geeft jou de kans om nieuwe titels te ontdekken, of voor een leuke aanbieding 2 boeken te kopen die al langer op jouw lijstje staan. Zowel in het Nederlands als in het Engels vind je het nieuwste op het gebied van fictie, reisboeken, kookboeken en nog veel meer.

Door de AKO folder in alle rust door te lezen, weet je precies wat de nieuwste titels zijn en met welke aanbiedingen die in de schappen liggen. Zo ben je altijd perfect op de hoogte.

AKO aanbiedingen

Elke liefhebber van boeken vindt bij AKO aanbiedingen die het extra leuk maken om tijdelijk in een andere wereld te stappen. En mocht je even niet op pad zijn, maar er wel van leuke acties willen profiteren, dan kan dat online altijd. Daar is bestellen niet alleen eenvoudig, maar doe je ook mee aan winacties. Elke week wordt er een boek onder de abonnees van hun nieuwsbrief verloot, dus doe vooral mee!

Wil je alle AKO aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op Reclamefolder.nl of via de Reclamefolder app en krijg een melding wanneer de nieuwste folder beschikbaar is. Zo zie je snel wat de laatste acties zijn en wanneer er een sale of outlet is om van te profiteren.

AKO sales en outlets

Wanneer er bij AKO sale of outlet is, gaan boeken, tijdschriften en andere leuke artikelen voor een nog lagere prijs de winkel uit. Wees er dus snel bij als dit het geval is, want op = op! Dan heb jij het leukste leesvoer met de meeste korting!