Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van ALDI

Op zoek naar de nieuwste folder van ALDI? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 23 jan. - 29 jan. 2023. Klik hieronder snel de ALDI folder aan voor alle informatie.

ALDI
ALDI

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van ALDI. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze ALDI folder is geldig tot zondag 29 januari.

Bekijk actuele folder

ALDI aanbiedingen

Aldi is bekend om een goede kwaliteit tegen een altijd lage prijs. De winkels zijn niet te groot, het aanbod is niet ruim, de producten zijn sober uitgestald en er wordt in grote hoeveelheden ingekocht. Dit alles zorgt ervoor dat het prijsniveau van een winkelformule zoals Aldi zo laag kan blijven. Indien een product u toch niet bevalt, garanderen zij terugname en terugbetaling, zonder opgave van reden. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Aldi folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Aldi folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Aldi folder.

Aldi folder

Aldi is een supermarkt die oorspronkelijk in Duitsland (in 1946) is opgericht. Het duurde echter niet lang voordat deze keten ook naar Nederland kwam. In 1973 verscheen de eerste winkel in ons landje en vandaag de dag zijn er ongeveer 500 Aldi’s in Nederland te vinden! Met andere woorden: grote kans dat in jouw gemeente er wel 1 te vinden is.

Aldi heeft inmiddels in 19 verschillende landen supermarkten. De meesten zitten in Europa, maar ook in Australië en China is er een kans dat je er eentje tegen het lijf loopt.

Aldi aanbiedingen

De winkels van Aldi draaien niet om flitsende kleuren en schreeuwerige aanbiedingen. In plaats daarvan gaan ze voor de Duitse degelijkheid qua aanbiedingen en voordelige prijzen. Loop je een Aldi binnen, dan zie je een knusse winkel, met een selectief aanbod en een sobere uitstaling. Dat zijn slechts een paar manieren om te zorgen dat jij ook buiten sales en outlets om een goede prijs krijgt. Ook is er een ‘niet goed, geld terug’-garantie.

Aldi sale

Wie de Aldi-folder op Reclamefolder doorbladert, ziet 2 verschillende brochures. De eerste is een wekelijks exemplaar met eten, drinken en non-food producten als jumpsuits. Daarnaast is er een speciale wijnfolder. Daar zie je - je verwacht het niet - 19 pagina’s lang alle aanbiedingen rondom (alcoholvrije) wijnen. Deze is niet wekelijks, maar gaat over een veel langere periode. Zorg er dus voor dat je ze allebei goed in de gaten houdt en doorbladert.

Aldi outlet

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de Aldi? Blader op deze site wekelijks de folder door. Wil je direct een melding wanneer er een nieuwe beschikbaar is? Meld je dan aan krijg als eerste een melding, zodat je snel goedkoop uit bent in de winkel!

Aldi heeft winkels door heel Nederland, ook speciale outlet winkels. In de tijdelijke outlet winkels vind je aantrekkelijke aanbiedingen. U krijgt van 20% tot 70% korting op de outlet artikelen. Op zoek naar de sale acties? Dan kunt u altijd de Aldi folder bekijken.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.