Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Bakker Leo

Helaas, op dit moment zijn er geen Bakker Leo folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Bakker Leo aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Bakker Leo kunt besparen.

De geur van vers, knapperig brood uit de oven, heerlijk! Herkenbaar? Wel als je jouw glutenvrije brood bestelt bij Bakker Leo Glutenvrij, die vindt dat íedereen lekker brood moet kunnen eten.

Naast traditionele bakkerijen in Almelo, is Bakker Leo in 2015 begonnen met het ontwikkelen van gezonde, glutenvrije broden onder de naam Bakker Leo Glutenvrij in een nieuwe bakkerij. Broden die minstens zo lekker smaken als een reguliere boterham! Breder, creatiever en smakelijker: Bakker Leo Glutenvrij let niet alleen op de eis dat het brood glutenvrij moet zijn, maar denkt ook met de klant mee.

Bakker Leo Glutenvrij heeft veel aandacht voor jouw behoefte als klant. Wat dacht je bijvoorbeeld van luxe afbakbroodjes en roombotercakes? Ondenkbaar voor mensen die geen gluten mogen eten? Bij Bakker Leo Glutenvrij is dit geen probleem, maar een uitdaging. Naast een gewoon wit of bruin brood kun je hier ook blijvend terecht voor allerlei ander lekkers, want de bakker blijft continu werken aan nieuwe producten.

Een heerlijke smaak, een voedzame samenstelling en volledig glutenvrij! Bekijk ons assortiment hier.