Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van BCC

BCC

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van BCC. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze BCC folder is geldig tot zondag 2 oktober.

Bekijk actuele folder

BCC aanbiedingen

BCC is één van de grootste elektronica winkelketens in Nederland. Al vanaf 1969 bestaat dit bedrijf dat zijn oorsprong vindt in Amsterdam. Tegenwoordig valt BCC onder de Darty Groep. Dit beursgenoteerd bedrijf behoort tot de top 3 van Europese retailers op gebied van elektronica. Onder het motto Every Day Low Pricing & Every Day High Service richten ze zich op de prijsbewuste consument. In de ruime, moderne en overzichtelijke winkels vind je bovendien altijd een ruim assortiment van de meest uiteenlopende elektronica. In alle winkels van BCC kun je daarbij rekenen op een goed advies op uw aankoop.

Alle elektronica van BCC zijn ook terug te vinden in de BCC folder. Hierin komen regelmatig de nieuwste artikelen en aanbiedingen aan bod. Zo bent u altijd op de hoogte van de laagste prijzen op artikelen van BCC. Van huishoud artikelen tot geluidsinstallaties. Van foto en video apparatuur tot autonavigatie. BCC houdt de nieuwste ontwikkeling streng in de gaten. Deze zullen dan ook direct in de BCC folder te vinden zijn. Bekijk de BCC folder voor de beste aanbiedingen. Op Reclamefolder.nl kunt u gemakkelijk terugvinden welke oude acties er zijn geweest bij BCC. Hierop staan de folders van BCC gerangschikt. Maar wat natuurlijk belangrijker is, is dat de meest recente BCC folder hier altijd te vinden is.

In de BCC outlet vindt u nog meer voordelige producten. Vaatwassers, drogers of koelkasten kunt u allemaal voor lage prijzen kopen in de outlet. Op de soms licht beschadigde producten of showmodellen krijgt u tot 50% outlet korting. Zo kunt u veel besparen!

BCC folder

Eens in de 3 weken verschijnt de nieuwste BCC folder online. Zo bekijk je in alle rust welke apparaten een mooie aanbieding hebben. Dankzij het grote assortiment vind je in de folder de meest uiteenlopende elektronica. Van huishoudartikelen tot geluidsinstallaties en van foto- en video apparatuur tot autonavigatie. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Door het bekijken van de BCC folder ben je altijd op de hoogte van de laagste prijzen en nieuwste aanbiedingen op de producten van deze keten.

BCC aanbiedingen

BCC houdt nauwgezet de laatste ontwikkelingen in de gaten en daardoor vind je de beste aanbiedingen terug in de folder. En die staan er voor de best mogelijke prijzen. Kortingen van tientallen procenten zijn geen uitzondering, dus kijk regelmatig of er iets tussen zit wat je graag wilt en wat flink in de aanbieding is.

Je kunt om de 5 minuten kijken of de nieuwste folder beschikbaar is, maar het kan ook veel makkelijker. Door je op Reclamefolder.nl aan te melden, krijg je een melding wanneer het nieuwste exemplaar online te bekijken is. Zo loop je goed voorbereid de winkel binnen als er sale of outlet is.

BCC sales en outlets

In de BCC sales en outlets vind je nog meer voordelige producten. Vaatwassers, drogers of koelkasten zijn allemaal voor lage prijzen te koop in de sale. Op de soms licht beschadigde producten of showmodellen krijgt u tot 50% outlet korting. Zo kunt u veel besparen! Ook kun je altijd rekenen op goed advies van het personeel, voor de beste koopjes!

Over BCC

BBC is 1 van de grootste Nederlandse elektronicawinkels van Nederland. In 1969 zag deze winkel voor het eerst het levenslicht, in Amsterdam West. Vanuit daar groeide het in 50 jaar tijd uit tot een concern met meer dan 65 vestigingen door het hele land.

Wil je weten welke BCC het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier alle BCC vestigingen bij jou in de buurt. 

Tegenwoordig valt BCC onder de Darty Groep. Dit beursgenoteerde bedrijf behoort tot de top 3 van Europese retailers op gebied van elektronica. Onder het motto Every Day Low Pricing & Every Day High Service richten ze zich op de prijsbewuste consument.