Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Voordelig en leuk winkelen? Dan zit je goed bij Big Bazar.

Ons assortiment is breed en bestaat onder meer uit: schoonmaakspullen, alles voor het huishouden, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires, decoratie, snoep en chocolade. Kortom een zeer uitgebreid assortiment dat continue wordt vernieuwd. Extra aantrekkelijk is dat je bij Big Bazar ook altijd bekende A-merken kunt kopen voor de laagste prijs.

We hebben filialen in Nederland en België, breng snel een bezoek aan een filiaal bij jou in de buurt!

Over Big Bazar

Big Bazar is een Nederlandse discountwinkel die zich vooral richt op alledaagse producten voor extreem lage prijzen. Het bedrijf is 1 van de jongste grote merken in Nederland. In 2007 zag Big Bazar voor het eerst het levenslicht, toen Blokker Holding het concern oprichtte. Dit was met de insteek om de strijd aan te gaan met grote rivaal Action.

Sinds de eerste winkel in Apeldoorn werd geopend, gaat het lekker met Big Bazar. In 2013 waren er al meer dan 100 winkels en in 2019 werd het nieuws bekend dat Big Bazar in 50 winkels van Op = Op Voordeelshop plaats zou nemen.

Benieuwd waar een Big Bazar bij jou in de buurt is? Bekijk hier alle Big Bazar vestigingen.

Big Bazar folder

Elke week verschijnt er een nieuwe Big Bazar folder online. Daarin vind je alles over het assortiment waar deze discounter zich in specialiseert. Denk bijvoorbeeld aan schoon- en huishoudspullen, drogisterij- en verzorgingsartikelen, speelgoed, dieren artikelen, decoratie, snoep en nog veel meer. Door deze folder door te lezen, tref je allerlei verschillende aanbiedingen aan. Daarnaast worden de producten vaak vernieuwd en is er een wisselend aanbod. Grote kans dus dat je precies vindt waar je naar op zoek bent!

Big Bazar aanbiedingen

Wie de Big Bazar folder online pagina voor pagina bestudeert, ziet dat het niet alleen om de laagste prijs draait. Er zijn namelijk meer dan voldoende A-merken te koop, zodat de kwaliteit ook behouden blijft. Mocht er dus een sale of outlet zijn, dan weet je dat je nooit met lege handen terugkeert.

Wil je niet elke 5 minuten checken of er een folder met nieuwe aanbiedingen beschikbaar is? Dat kan! Meld je aan op onze site en krijg een melding wanneer het nieuwste exemplaar te bewonderen valt. Wees op deze manier altijd als eerste bij alle acties.

Big Bazar sales en outlets

Als er een sale of outlet is, weet je 1 ding zeker: je wordt altijd goed geholpen. Ook tijdens dagen waarop de kortingen torenhoog zijn, is er personeel dat je goed advies geeft en dat ook nog eens met een glimlach doet.