Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Blokker

Op zoek naar de nieuwste folder van Blokker? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 10 apr. - 10 apr. 2024. Klik hieronder snel de Blokker folder aan voor alle informatie.

Blokker

Blokker aanbiedingen

Blokker folders en aanbiedingen

Nieuwe schuursponsjes nodig? Een pedaalemmer, waterkoker of kinderspeelgoed? Natuurlijk kun je voor al die verschillende artikelen verschillende winkels bezoeken. Handiger is het om een naar een winkel te gaan waar je al die spullen in één keer kunt vinden en aanschaffen. Blokker is zo’n winkel waar je grote kans van slagen hebt. Ook prettig: een winkel van Blokker vind je in bijna ieder winkelcentrum. Blokker is dus nooit ver weg!

Blokker: groot assortiment en goede kwaliteit

De geschiedenis van Blokker gaat meer dan een eeuw terug. In 1896 werd de eerste winkel geopend, in Hoorn. De naam van de winkel kwam van de naam van de eigenaar: Jacob Blokker. Al snel werden er meer vestigingen geopend. De winkelketen bleef ook tijdens de moeilijke oorlogsjaren overeind en na de oorlog namen de kleinzonen van Jacob Blokker het stokje over. Vanaf dat moment ging de groei razendsnel. De keten behoorde al snel tot een van de grootste detailhandel concerns van het land. Sterker nog; het bedrijf keek verder dan de landsgrenzen en nam ook andere winkelketens onder haar hoede. In 2011 bestond het concern uit maar liefst veertien winkelformules en dat in meer dan 11 landen. Er waren op dat moment meer dan 25.000 werknemers in dienst!

Terug naar de basis

De ambitie was op dat moment nog steeds groot, maar in de jaren daarna bleek dat groei er niet meer in zat. Het bedrijf moest zelfs een paar flinke reorganisaties doorvoeren en uiteindelijk lag zelfs faillissement op de loer. Dit faillissement is afgewend door het familiebedrijf te verkleinen en te verkopen. Begin 2019 heeft het bedrijf een frisse start gemaakt. De focus op het aanbieden van een groot assortiment huishoudelijke artikelen is weer terug. Dat zie je terug in de folder van Blokker, die inmiddels weer vol staat met interessante aanbiedingen.

De website van Blokker

Een van de punten waaraan de afgelopen periode hard gewerkt is, is de gebruiksvriendelijkheid van de website. Alle aanbiedingen zijn namelijk ook beschikbaar op de website van Blokker. Hier zijn inmiddels een paar belangrijke verbeterpunten ingevoerd:

  • Eerder werkte de website op de mobiele telefoon niet zo goed. Dit probleem is verholpen. Je kunt nu zowel via de computer als via je mobiel de website goed bekijken, artikelen uitzoeken en aan je winkelmandje toevoegen. Omdat steeds meer mensen hun mobiel hiervoor gebruiken, is dit een belangrijke verbetering.
  • Ook iets wat eerder nog niet zo goed werkte: de zoekfunctie. Wanneer je bijvoorbeeld zocht op ‘weegschaal’ kon het zo zijn dat je niet het hele aanbod kreeg. Of dat je simpelweg een melding kreeg dat er geen aanbod was, terwijl dit niet klopte. Deze problemen spelen nu niet meer. Dit maakt het vinden van producten op de website een stuk makkelijker, waardoor de winkelervaring ook verbetert.
  • Dat Blokker kansen ziet in online shoppen, is ook te merken aan een nieuw concept: retourkansjes. Dit zijn producten die door iemand zijn besteld, maar om de een of andere reden retour zijn gestuurd. Op de website worden deze nogmaals aangeboden. Omdat het kan zijn dat de doos al open is geweest, of dat een product bijvoorbeeld toch al een keertje gebruikt is, wordt er korting gegeven. Als je het niet erg vindt dat je niet de eerste bent die het product in handen heeft, kan je hier dus flink wat besparen!

Douwe Egberts punten inwisselen bij Blokker

Het spaarprogramma van Douwe Egberts is al decennialang onlosmakelijk verbonden met Blokker. Bijzonder: het is één van de oudste spaarprogramma’s van Nederland. De kans is groot dat je moeder of zelfs je oma vroeger al mee spaarde! Maar ook tegenwoordig is dit spaarprogramma nog populair. Uit cijfers blijkt dat maar liefst 4,5 miljoen Nederlanders hieraan meedoen.

Sparen voor korting bij Blokker

Het sparen van de punten van Douwe Egberts is heel simpel. Op iedere verpakking koffie of thee van dit merk zitten namelijk punten die je uit kunt knippen. Iedere punt is geld waard. Hoe meer punten je hebt, hoe meer korting je krijgt. Je kunt zelfs sparen voor gratis cadeaus! Als je voldoende punten hebt gespaard kun je iets leuks uitzoeken uit het Douwe Egberts assortiment voor koffie en thee. Denk bijvoorbeeld aan een leuke theekop, of trendy koffiemok. Liever een ander cadeau? Geen probleem, want tegenwoordig kun je ook sparen voor cadeaus van de merken Pickwick, Philips en Senseo. Belangrijk om te weten is dat de punten van Douwe Egberts alleen in te wisselen zijn bij Blokker.

Digitaal inwisselen

Om punten in te wisselen hoef je tegenwoordig trouwens niet meer per se langs te gaan bij een vestiging. Je kunt de gespaarde punten namelijk laten digitaliseren en digitaal bijschrijven bij je puntenaantal. Het digitaliseren van de punten moet nog wel bij een vestiging van Blokker gebeuren, maar daarna kan je op je gemak online zoeken naar de leukste producten om de punten voor in te wisselen. Groot voordeel hiervan is dat je je punten veel minder makkelijk kwijt raakt, want die staan veilig online!

Huishoudartikelen in de aanbieding

Natuurlijk wil je graag de aanbiedingen in de gaten houden. Blokker helpt je daarmee goed op weg, door wekelijks een reclamefolder uit te brengen. Daarnaast heeft de keten ook regelmatig folders die gelden voor een langere periode. Denk bijvoorbeeld aan een folder met schoolspullen, die de hele zomer geldig is. Beide type folders kun je in een oogwenk terugvinden op onze website. Hier vind je de nieuwste folders van Blokker terug, met daarin de momenteel geldende aanbiedingen. Een flinke prijsdaling of mooie korting? Die gaan hierdoor niet meer aan jouw neus voorbij!

Sterk in diverse merken

Op zoek naar huishoudelijke artikelen van kwalitatief sterke merken? Dan ben je bij Blokker aan het goede adres. Het aanbod is breed, maar ook van goede kwaliteit. Bekende merken die je kunt tegenkomen zijn onder meer:

  • Philips
  • Tefal
  • Leifheit
  • Tristar
  • BK
  • Cürver
  • Brabantia

Je verwacht misschien dat de prijzen van de producten in een wat hoger segment vallen, omdat er zo’n groot aanbod van bekende merken is. Blokker let echter niet alleen op de merken, maar ook op de kleintjes. Dit zorgt ervoor dat het assortiment zowel wat goedkopere als wat duurdere merken omvat. Daarnaast is het natuurlijk heel prettig dat ook van de wat duurdere merken regelmatig mooie aanbiedingen zijn. Hierdoor komt ook voor iemand met een kleine beurs kwaliteit binnen handbereik.

Het brede assortiment van Blokker

Blokker heeft een enorm assortiment. Dat kan het lastig maken om goed overzicht te houden over het aanbod. Gelukkig houdt de winkelketen hier rekening mee. Op de website is een overzichtelijke indeling te vinden, met onder meer de hieronder genoemde categorieën.

Elektronica

Alle elektronische apparaten en accessoires vallen onder deze categorie. Denk aan het koffiezetapparaat in je keuken, de stofzuiger in de gangkast en de wasmachine in de bijkeuken.

Schoonmaak en Huishoud

Grote kans dat je moeder vroeger al naar ‘de Blokker’ ging voor schoonmaakartikelen. Deze zijn nog steeds ruim verkrijgbaar bij de winkelketen. Maar het assortiment is breder dan alleen maar schoonmaakmiddelen. Vloerwissers, stofzuigerzakken, maar ook afvalbakken en anti-schimmelspray zijn bijvoorbeeld aanwezig.

Witgoed

Met witgoed worden elektronische huishoudelijke apparaten bedoeld. Dit kunnen zowel kleinere als grotere apparaten zijn. Een kruimeldief bijvoorbeeld, maar ook koelkasten, vriezers en vaatwassers.

Koken en Bakken

Als het gaat om de categorie koken en bakken, kom je bij Blokker flink aan je trekken. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is beschikbaar. Taartvormpjes, snelkookpannen, maar ook messensets en frituurpannen. Bezig met het aanschaffen van een uitzet, of toe aan vervanging van keukenspullen? Dan ben je bij Blokker in ieder geval aan het juiste adres!

Eten en Tafelen

Is met de kook- en bakspullen de maaltijd klaargemaakt? Dan kan het op een prachtig gedekte tafel opgediend worden. Ook hiervoor kun je bij Blokker terecht. Tafelzeil, servies of bestek; je kunt het hier vinden.

Tuin

Voor tuinspullen hoef je niet naar een tuincentrum of bouwmarkt, want veel kun je gewoon bij Blokker vinden. Nieuwe tuinstoelen, maar ook tuinslangen en opbergboxen. Vaak brengt de winkel aan het begin van de zomer ook een speciale tuinfolder uit, met alle aanbiedingen voor dat seizoen.

Wassen en Strijken

Is het niet heerlijk om die vieze was weer schoon te hebben? Extra prettig is als je daarvoor de juiste spullen hebt. Een stoomstrijkijzer voor de vouw in de overhemden, een droogrek om de natte lakens aan op te hangen en wasmand voor de volgende vieze was; je kunt het bij Blokker vinden.

Aanbiedingen Blokker

Soms weet je niet precies wat je zoekt, maar wil je wel graag weten wat er te koop is. Blokker zet de artikelen die in de aanbieding zijn daarom online in een aparte categorie. Zo kun je heel makkelijk en snel zien wat er in de aanbieding is en of er iets van je gading tussen zit. Het bestuderen van de folder is ook handig wanneer je op zoek bent naar een specifiek artikel. Door de folders in de gaten te houden, weet je precies wanneer iets met korting wordt aangeboden. Zo betaal je nooit te veel! Download de app en wees als ee rste op de hoogte als er weer een Blokker-folder live staat.

Voor de hebbedingetjes

Kijkend naar de overzichtelijke indeling van de winkels en opbouw van de website, vergeet je misschien één ding: dat Blokker ook gewoon een leuke winkel is om even lekker rond te snuffelen. Waar je van die dingen vindt voor een klein prijsje, die leuk zijn om te kopen of om cadeau te doen. Speelgoedautootjes, tafelkleedgewichtjes, waxinelichtjes of kleurrijke schilderijen; die kleine verrassingen die je er kunt vinden maakt winkelen bij Blokker extra leuk! Het assortiment van de keten verandert regelmatig. Hierdoor is het een aantrekkelijke winkel om even binnen te wippen als je toch in de buurt bent. Maar daarnaast is het ook nog eens een interessante optie wanneer je naar een specifiek iets op zoek bent. Wanneer je twijfelt of een bepaald item beschikbaar is, kun je de folders bekijken. Daarnaast kun je uiteraard kijken op de website, of navraag doen in een van de vestigingen. Is een bepaald artikel niet beschikbaar op de website of in een bepaalde vestiging? Dan kan gecheckt worden of het product in een andere vestiging nog wel te verkrijgen is.

Zwanger- en babybox bij Blokker

Misschien denk je bij Blokker niet meteen aan babyspullen. Toch zijn ook deze spullen er ruimschoots verkrijgbaar. Wanneer je een complete babyuitzet nodig hebt kun je bij deze winkel prima terecht. Ook als je op zoek bent naar specifieke babyspullen is Blokker een goede keus. Daarnaast is de winkel sinds kort afhaalpunt voor de zwanger- en babybox van Ouders van Nu. Voor deze boxen kun je je inschrijven als je zwanger bent. Tijdens de zwangerschap kun je eerst de zwangerbox ophalen. Na je bevalling volgt dan de babybox. In beide boxen zitten gratis spullen die handig zijn tijdens zwangerschap en bevalling. Daarnaast bevatten de dozen onder meer kortingscoupons en informatie over de zwangerschap en periode na de bevalling.

Blokker klantenpanel

Blokker gaat voor tevreden klanten. Dat is onder meer te merken aan het feit dat ze streven naar een goede bereikbaarheid van de klantenservice. Traditioneel zijn de meeste klantenservices telefonisch bereikbaar, maar tegenwoordig zijn er natuurlijk veel meer opties. Daar maakt ook Blokker gebruik van. Zo kun je vragen stellen via Facebook. Daarnaast kun je natuurlijk nog gewoon terecht in een van de honderden vestigingen van dit bedrijf. Om voldoende feedback te krijgen vanuit de klant, heeft Blokker een speciaal klantenpanel opgericht. Als klant kun je je hiervoor aanmelden. Na aanmelding ontvang je ongeveer een keer in de twee maanden een vragenlijst over je ervaringen. Daarin kun je je bijvoorbeeld uitspreken over de folders, de indeling van de winkels of het aanbod van producten. Op deze manier wil Blokker de klant nog meer betrekken bij de winkel. De winkelketen profiteert van de feedback en kennis van klanten. Maar het mes snijdt aan twee kanten: als klant profiteer je van de verbeteringen die op basis van de feedback doorgevoerd worden. Zo blijft Blokker een aantrekkelijke winkel, met wekelijks nieuwe aanbiedingen.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.