Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van BoekenVoordeel

BoekenVoordeel aanbiedingen

BoekenVoordeel is met meer dan 100 winkels in Nederland en België de grootste winkelketen op het gebied van voordeelboeken. De winkelketen BoekenVoordeel is ontstaan in Amsterdam en heeft zich de afgelopen 35 jaar ontwikkeld tot een winkelformule die zich zowel in Nederland als België in alle A1 winkellocaties heeft gevestigd.

BoekenVoordeel heeft een kern assortiment van voordeelboeken in diverse hoofdgenres als romans, thrillers, reis-, kinder-, cadeauboeken en nog veel meer. Verder beschikken bijna alle BoekenVoordeel winkels in Nederland en België over een FRS Shop in Shop formule wat inhoudt dat elke winkel het beste van het Free Record Shop assortiment op de winkelvloer presenteert.

Naast boeken heeft BoekenVoordeel een zeer uitgebreid assortiment hobbyartikelen, wenskaarten, agenda’s, kalenders en speelgoed. De kracht van BoekenVoordeel is dat we eigenproducties maken, grote aantallen inkopen en speciale partijen opkopen, hiermee kunnen we ons naast het uitgebreide en exclusieve assortiment ook op prijs onderscheiden. Bij BoekenVoordeel krijgt de klant dan ook altijd prijsvoordeel, kortingen tot wel 50% en zeer scherpe prijzen op diverse producten. Met dit totale assortiment in combinatie met de unieke prijsstelling is BoekenVoordeel dan ook de aangewezen cadeauwinkel voor de hele familie.

Over BoekenVoordeel

BoekenVoordeel is een Nederlandse boekenwinkel die zich volledig richt op het zo goedkoop mogelijk aanbieden van boeken en andere producten. Sinds de oprichting in Amsterdam (alweer 35 jaar geleden) zijn er zowel bij ons als in België meer dan 100 winkels. Grote kans dus dat je er 1 tegen het lijf loopt!

Begin 2014 nam Boekenvoordeel het failliete Free Record Shop over. Die keten is daar nu als shop-in-shop te zien.

Wil je weten welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle BoekenVoordeel locaties .

BoekenVoordeel folder

Elke week verschijnt de nieuwste BoekenVoordeel folder online. Daarin maak je kennis met het uitgebreide assortiment van deze winkel. Zoals de naam doet vermoeden, verkopen ze romans, thrillers, reis- en kinderboeken, maar dat is niet alles. Ook agenda’s, vriendenboekjes, pennen en potloden en multimedia zijn er volop in trek.

Houd alle acties en aanbiedingen in de gaten. Door de BoekenVoordeel folder in alle rust door te lezen, mis je niks en heb je voldoende leesplezier voor de komende tijd.

BoekenVoordeel aanbiedingen

Wie in de meest recente folder kijkt, ziet dat BoekenVoordeel aanbiedingen heeft die hun naam eer aandoet. Zo zijn sommige boeken met meer dan 50% korting te koop en gaan ook alle andere producten met mooie acties de deur uit. En mocht er geen aanbieding zijn, dan weet je alsnog dat ze lage prijzen hebben. Door het hebben van eigen merken en de grote inkoop, garanderen ze voordelige prijzen én een exclusief assortiment.

Wil je alle BoekenVoordeel aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder online beschikbaar is.

BoekenVoordeel sales en outlets

Wanneer er bij BoekenVoordeel sale of outlet is, weet je zeker dat de al voordelige prijzen nóg lager zijn. Boeken, schriften, cadeau’s en speelgoed gaat dan voor een prikkie over de toonbank. Wees dus snel bij een BoekenVoordeel sale, zodat je de allerlaagste prijs hebt!