Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Brugman

Helaas, op dit moment zijn er geen Brugman folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Brugman aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Brugman kunt besparen.

Brugman begon in 1971 als onderdeel van een doe-het-zelfwinkel in Dordrecht. Onder leiding van de heer H.J.C. Brugman werden in eerste instantie alleen eenvoudige keukenblokjes verkocht in wit en bruin. Maar door de jaren heen werden de keukens snel luxer en mooier. Brugman groeide in de jaren 70 vooral rond Rotterdam. Later kwamen Hoofddorp en Alkmaar in beeld en ook in andere plaatsen werden vestigingen geopend. Door de jaren heen werden steeds meer vestigingen geopend en inmiddels is Brugman met 35 vestigingen de grootste keuken- en badkamerspecialist van Nederland.

Bij Brugman heeft u de mogelijkheid om uw keuken of badkamer volledig te ontwerpen naar uw eigen smaak. Met de 3D ontwerp service kan u zien hoe uw badkamer of keuken eruit komt te zien. Brugman helpt u met een volledige service, dat u een keuken of badkamer heeft waar u zich prettig in voelt is het belangrijkste. Kijk in de Brugman folder voor de mooiste combinaties, nieuwste badkamers en keukens. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Brugman folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Brugman folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Brugman folder.