Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Bruna

Bruna aanbiedingen

Bruna is een landelijke keten, die actief is met 375 winkels in de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimedia producten. In deze branche is Bruna marktleider in Nederland. Online heeft de consument tevens de keus uit meer dan 100.000 titels die te bestellen zijn en zonder bestelkosten af te halen zijn in een van de zelf geselecteerde Bruna winkels.

Met de 24uurs service van Bruna heeft u uw leesboeken, studieboeken of tijdschriften de volgende dag in huis wanneer u deze vóór 11 uur besteld. Met de nieuwste boeken en de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen vindt u bij Bruna zeker een geschikt cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of Moederdag. Voor de leukste boeken en tijdschriften kijk je in de Bruna folder. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Bruna folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Bruna folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Bruna folder

Over Bruna

Bruna is een detailhandel die in heel Nederland bekend is. Met hun naamsbekendheid en jarenlange populariteit is de kans groot dat je er zelf ooit bent binnengelopen. Is het niet voor een boek of tijdschrift, dat is het misschien voor wenskaarten of andere multimedia producten. Met 375 winkels door heel het land is Bruna marktleider in hun eigen branche.

Wil je weten waar een filiaal van deze beroemde winkel bij jou in de buurt is? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Bruna vestigingen

Bruna folder

Eens per 4 weken verschijnt de nieuwste Bruna folder online. Daarin staan alle actuele aanbiedingen, zodat jij nooit online of in de winkel voor verrassingen komt te staan. Ook heb je bij hun webwinkel de keuze uit meer dan 100.000 verschillende titels! Deze zijn zonder bestelkosten af te halen in 1 van de zelf geselecteerde Bruna winkels.

Door de Bruna folder door te lezen, weet je precies welke boeken, agenda’s en schrijfartikelen in de aanbieding zijn. Zo ben je klaar voor bijvoorbeeld een nieuw school- of studiejaar, zonder teveel te betalen.

Bruna aanbiedingen

In de Bruna folder staan aanbiedingen die ervoor zorgen dat je met veel korting alle benodigdheden aanschaft. Van kleine dingen als pennen, etuis en schriften tot boeken om urenlang in weg te zinken; het kan allemaal. Dankzij de 24uurs service van Bruna heb je deze producten de volgende dag in huis, wanneer deze voor 11 uur ‘s avonds zijn besteld.

Wil je de alle Bruna aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder beschikbaar is. Zo mis je niks en ben er je er op tijd bij als er sale of outlet is.

Bruna sales en outlets

Als er bij Bruna sale of outlet is, kun je van alles voor hoge kortingen in de winkel of online kopen. In beide gevallen staat het personeel klaar om je te adviseren en alle mogelijke vragen te beantwoorden. Zo weet je altijd zeker dat je het juiste in huis haalt.