Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van CameraNU.nl

Helaas, op dit moment staat er geen folder van CameraNU.nl voor je klaar met aanbiedingen.

CameraNU.nl

CameraNU.nl

CameraNU.nl is sinds 2003 een begrip en verkoopt alles op het gebied van het maken van beelden in de breedste zin van het woord. CameraNU.nl is echter geen doorsnee fotografiebedrijf, wij zijn een bedrijf dat je op een toegankelijke manier helpt om de mooiste beelden te maken. Dit betekent dat CameraNU.nl niet alleen producten verkoopt om mooi beelden te maken, maar je ook inspireert en enthousiasmeert om zelf aan de slag te gaan.


Grootste fotografie speciaalzaak

CameraNU.nl behoort al jaren tot de grootste fotografie speciaalzaken van Nederland en België. CameraNU.nl staat zelfs al jaren in de top 50 van de Twinkle Top100, de lijst van webshops met de hoogste omzetten in Nederland. CameraNU.nl levert tegen een zeer scherpe prijs en heeft een ruim assortiment van meer dan 40.000 producten waar voor iedereen wat te vinden is. Van zowel de professionele fotograaf als de hobbyist.


Grootste Assortiment

CameraNU.nl levert tegen een zeer scherpe prijs en heeft een assortiment waar voor iedereen wat te vinden is. Van Canon, Sony en Nikon tot Fujifilm, Olympus, Panasonic, Leica, Pentax, Sigma, Tamron en vele andere merken. Naast systeemcamera’s, spiegelreflexcamera's, compactcamera's, objectieven, flitsers en videocamera's heeft CameraNU.nl een zeer groot assortiment van accessoires voor fotografie zoals statieven, cameratassen, en studio hardware.


Uitstekende klantenservice en professioneel advies

Uit ruim 4.000 beoordelingen op Kieskeurig.nl scoort CameraNU.nl gemiddeld een 9,1. We hebben dan ook een uitstekende service en geven elke klant eerlijk en professioneel advies.


Website van het jaar 2021

CameraNU.nl is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2021 in de categorie Consumentenelektronica. De afgelopen jaren won CameraNU.nl ook al drie keer de Shopping Awards. Deze prijs bewijst onze status als dé foto- en videocommunity van Nederland.


8 Fysieke winkels

CameraNU.nl heeft winkels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Apeldoorn, Eindhoven en Urk. In onze winkels kijk je je ogen uit naar al het moois op camera- en videogebied. Je kan veel producten testen en met elkaar vergelijken. Je bent van harte welkom in onze winkels, waar de professionals altijd klaar staan om je te helpen. De koffie staat klaar!


Kortom, CameraNU.nl is de winkel voor iedere fotograaf!

• Op werkdagen verzending tot 23.59 uur en op zaterdagen tot 16.30 uur;

• Gratis verzending vanaf € 50,-

• 8 fysieke winkels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Apeldoorn, Eindhoven en Urk;

• Professioneel advies;

• Website van het jaar 2021;

• Meer dan 4.000 klantreviews;

• Zeer hoge klantwaardering;

• Scherpe prijzen;

• Certified dealer van alle topmerken;

• Thuiswinkelwaarborg.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.