Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Carpetright

Helaas, op dit moment zijn er geen Carpetright folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Carpetright aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Carpetright kunt besparen.

Bij Carpetright kunt u al ruim 25 jaar vertrouwen op vakkundig advies en plaatsing van uw droomvloer. Laminaat, tapijt, vinyl, pvc vloeren en vloerkleden. Door ons brede assortiment vindt u bij Carpetright de vloer die bij u past. Alles wat u verwacht van dé vloerenspecialist. En om uw huis helemaal af te maken, kunt u ook bij ons terecht voor een ruim assortiment gordijnen en raamdecoratie.

Over Carpetright

Carpetright is een interieurwinkel, die zich al 25 in Nederland en België bezig houdt met de verkoop van vloeren, vloerkleden, gordijnen en raamdecoratie en traprenovatie. Sinds de oprichting kun je vertrouwen op vakkundig advies en plaatsing van jouw droomvloer. Voor het perfecte laminaat weet je dus waar je moet zijn!

Wil je weten welke van de bijna 70 winkels het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk hier het complete overzicht van alle Carpetright winkels.  

Carpetright folder

Eens in de zoveel tijd verschijnt de nieuwste Carpetright folder online. Daarin merk je direct waar deze winkel zich het meest op focust: het leveren van de perfecte vloer. Of het nu laminaat, tapijt, vinyl, pvc vloeren of een vloerkleed is, het is allemaal in de folder te zien. Ook vind je een compacte uitleg over alles, zodat je precies weet wat het beste bij jouw huis past. En anders kun je altijd het vakkundige personeel vragen om advies.

Door de Carpetright folder in alle rust door te lezen, weet je precies wat de aanbiedingen zijn en wat wel of niet bij jou past. Zo mis je niks en ben je goed voorbereid wanneer je bestelt of inspiratie opdoet.

Carpetright aanbiedingen

Wie online of in de folder kijkt, ziet dat Carpetright aanbiedingen heeft die perfect bij hun assortiment past. Zo kijkt de winkel niet alleen naar de vloer die jou nodig hebt, maar ook naar het feit of je wel of niet een nieuwbouwwoning hebt gekocht. Is dit wel het geval, dan krijg je met de speciale voordeelvoucher maar liefst 20% korting!

Wil je alle Carpetright aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op de Reclamefolder.nl app en krijg een melding wanneer de nieuwste folder online beschikbaar is. Dan lees je deze snel dus en kun je direct toeslaan wanneer er sale of outlet is.

Carpetright sales en outlets

Wanneer Carpetright sale of outlet heeft, is het de kunst om snel bij de outlet store te zijn. Daar scoor je de beste sale kortingen, zodat je een stuk minder betaalt dan normaal. Zo heb je een gloednieuwe vloer voor misschien wel de laagste prijs!