Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van DA

DA heeft meer dan 400 winkels waarvan ruim 70 luxe winkels. Onlangs is DA verkozen tot de Beste Service Drogist van Nederland. DA is een toonaangevend merk op het gebied van schoonheid, gezondheid en verzorging en onderscheidt zich door klantvriendelijkheid, vakkundig advies en een compleet assortiment. De combinatie van een landelijk sterk merk en lokaal ondernemerschap maakt DA de Beste Service Drogist van Nederland. DA heeft Huismerken in het assortiment, maar daarnaast ook de bekendste A-merken zoals Niveau, Andrelon, Dove en Garnier. Op deze manier vindt u altijd de producten waar u naar op zoek bent van het merk waar u de voorkeur aan geeft. Voor meer informatie over DA kijk dan in de DA folder. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om DA folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste DA folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de DA folder.bied van schoonheid, gezondheid en verzorging en onderscheidt zich door klantvriendelijkheid, vakkundig advies en een compleet assortiment. De combinatie van een landelijk sterk merk en lokaal ondernemerschap maakt DA de Beste Service Drogist van Nederland.

DA folder

Eens in de 2 weken verschijnt de nieuwste DA folder online. Daarin vind je een breed assortiment met een combinatie van huismerken en A-merken. Naast de eigen producten staan ook de merken Niveau, Andrelon, Dove en Garnier in de schappen. Op deze manier vind je altijd de producten waar je naar op zoek bent van het merk waar u de voorkeur aan geeft.

Wil je weten welke producten er in de aanbieding het aantrekkelijkst uitzien? Kijk dan online nog eens in alle rust naar de DA folder.

DA aanbiedingen

Bij DA zijn er altijd veel acties voor de beste beauty- en gezondheidsproducten. Daarnaast zijn er ook veel acties om voor te sparen. Zo maak je geregeld kans op (win)acties, leuke prijzen en je kunt gebruik maken van speciale kortingen.

Om de DA aanbiedingen als eerste in huis te hebben, is het handig om als eerste de DA folder te lezen. Dit kan door elke 5 minuten opnieuw te checken, maar het kan veel eenvoudiger. Door je op Reclamefolder.nl aan te melden, krijg je een melding wanneer de nieuwste brochure beschikbaar is.

DA sales en outlets

Tijdens sales en outlets van DA hoef je je nooit zorgen te maken dat je het verkeerde product in huis haalt. Dit allemaal dankzij klantvriendelijkheid, vakkundig advies en een compleet assortiment. De combinatie van een landelijk sterk merk en lokaal ondernemerschap maakt DA de beste drogist van Nederland.

Over DA

DA is 1 van de bekendste Nederlandse drogisterijen. In 1942, tijdens de Tweede Wereldoorlog, werd de Drogisten Associatie in Rotterdam in het leven geroepen. Dit gebeurde met de gedachte om elkaar in zware tijden te ondersteunen. Het is een gedachte die de winkel nooit meer heeft verlaten. Er zijn namelijk veel zelfstandige ondernemers die hun DA op een eigen manier mogen inrichten.

Op dit moment is DA 1 van de grootste Nederlandse winkels, met meer dan 400 winkels waarvan ruim 70 luxe winkels. Wil je weten waar een DA in jouw buurt is? Bekijk dan hier het complete overzicht.

Onlangs is DA verkozen tot de Beste Service Drogist van Nederland. Het laat zien dat ze een toonaangevend merk zijn op het gebied van schoonheid, gezondheid en verzorging. Ook onderscheidt het zich door klantvriendelijkheid, vakkundig advies en een compleet assortiment.