Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van DekaMarkt

Op zoek naar de nieuwste folder van DekaMarkt? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 19 mrt. - 25 mrt. 2023. Klik hieronder snel de DekaMarkt folder aan voor alle informatie.

DekaMarkt
DekaMarkt

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van DekaMarkt. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze DekaMarkt folder is geldig tot zaterdag 25 maart.

Bekijk actuele folder

DekaMarkt aanbiedingen

DekaMarkt is een supermarktketen met 83 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Onze historie gaat terug tot 1941, het jaar waarin oprichter Dirk Kat de eerste kruidenierszaak opende in Velsen-Noord. De drie kernwaarden van de DekaMarkt zijn: Vers, Vriendelijk & Voordelig. Daardoor kunt u altijd rekenen op verse producten en uitstekende service. En natuurlijk: de beste kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs. Dagelijks worden in onze eigen bakkerij en slagerij heerlijke, ambachtelijke producten bereidt en verwerkt. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit bewaken en dat proeft u! Ook een (online) wijnmarkt, een online gebakservice, DekaDrive en een tankstation zijn onderdelen van het bedrijf.

Over DeKaMarkt

DeKaMarkt is een Nederlandse supermarkt die in grote delen van ons land vestigingen heeft. Sinds Dirk Kat in 1941 zijn eerste kruidenierszaak oprichtte, gaat het heel lekker met de winkel. Zo zijn er momenteel meer dan 80 winkels, die in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland actief zijn.

In de bijna 80 jarig bestaan van DeKaMarkt is het veel meer dan een supermarkt geworden. Zo is er standaard een (online) wijnmarkt, kun je boodschappen thuis laten bezorgen en vind je er ook altijd een tankstation.

Wil je weten of er een DeKaMarkt bij jou in de buurt is? Check hier waar alle DeKaMarkt vestigingen zijn.

DeKaMarkt folder

Wekelijks verschijnt er een DeKaMarkt folder online. In die folder klinken direct de 3 kernwaarden van DeKaMarkt door: vers, vriendelijk en voordelig. Ook wordt er regelmatig gestunt met grote kortingen en 1+1-aanbiedingen. Zo is het altijd mogelijk om de beste producten tegen een lage prijs in huis te halen.

Mocht je op zoek zijn naar de lekkere en exotische producten? Breng dan eens een bezoekje aan de DeKaMarkt World of Food! Je stapt in een wereld waar eten en drinken over de hele wereld in 1 ruimte verkrijgbaar is.

DeKaMarkt aanbiedingen

Wil je op tijd de goedkoopste en beste DeKaMarkt aanbiedingen? Blader dan aan het begin van elke week de nieuwste reclamefolder in alle rust door. Zo zie je welke verse producten een speciale actie hebben en dus voor een prikkie op jouw bord terecht komen.

Je kunt eens in zoveel tijd op onze site checken of de nieuwste aanbiedingen van DeKaMarkt beschikbaar zijn, maar het kan veel makkelijker! Door je op Reclamefolder.nl aan te melden, krijg je een melding wanneer je de nieuwste DeKaMarkt folder door kunt bladeren. Of download de app van Reclamefolder.nl. Zo kom jij goed beslagen ten ijs tijdens de sales en outlets.

DeKaMarkt sales en outlets

Dankzij het klantvriendelijke en servicegerichte personeel hoef je nooit voor lege schappen tijdens sales en outlets te vrezen. Alles wordt regelmatig aangevuld en de bakkerij en slagerij zorgen altijd voor heerlijke en ambachtelijke producten. Zo haal je altijd het lekkerste eten voor een lage prijs in huis.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.