Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Didi

Helaas, op dit moment zijn er geen Didi folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Didi aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Didi kunt besparen.

Laat je verleiden door de uitgebreide collectie van Didi, die continue vernieuwd werd. Dressed, casual en trendy waren de kledingstijlen; verrassende variaties gevormd door enthousiasme en energie! Dat de collectie was geïnspireerd door verschillende culturen was terug te vinden in het fantasierijke kleurenpalet. Didi zorgde voor een goed gevoel in de collecties en ook in de Didi winkels. Veel aandacht werd er besteed aan een persoonlijke sfeer. We were always happy to meet you!

Over Didi

Did was een modehuis wat jarenlang een vertrouwd beeld in de Nederlandse winkelstraat was. Ze verkochten kledingcollecties die aan alle voorwaarden voldeden. Dressed, casual en trendy waren daar enkele voorbeelden van. De verrassende variaties werden gevormd door enthousiasme en energie!

In februari 2020 werd Didi failliet verklaard. Na jarenlang verliezen te hebben geleden, viel het doek voor de modewinkel. De 81 winkels sloten hun deuren, maar niet voordat er een grote Didi sale was, die nog vele miljoenen euro’s opbracht.

Didi folder

Doordat Didi sinds begin 2020 niet meer bestaat, is er ook geen Didi folder meer om door te bladeren. Ook van een doorstart was geen sprake. Er waren nog gesprekken van een overname, maar dat ging uiteindelijk definitief niet door. Het is niet duidelijk wat er met de rechten van de naam Didi is gebeurd.

Wie de naam Didi opzoekt op het internet, ziet nog wel de naam van de website in de eerste zoekresultaten verschijnen. 

Didi aanbiedingen

Didi heeft kort voor het sluiten van haar deuren nog een groot aantal aanbiedingen gehad. Daardoor werd de resterende voorraad nog voor een lage prijs verkocht en werd er tijdens de sale nog enkele miljoenen euro’s binnengehaald. Momenteel bestaan de winkels echter niet meer en zijn er dus ook geen lopende Didi sales of outlets meer.

Wil je weten welke modewinkels wel in Nederland zijn er jou voor lage prijzen de leukste collecties aanprijzen? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle kledingwinkels in ons land.

Didi sales en outlets

Dankzij de grote Didi sale op het laatst, werd er nog wel geld opgehaald. Maar dat betekent ook dat die er in de toekomst niet meer zijn. Door je op de app van Reclamefolder.nl je aan te melden bij andere kledingwinkels, ontvang je daar wel een melding van, zodra daar de nieuwste folder van beschikbaar is.