Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Dirk

Op zoek naar de nieuwste folder van Dirk? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 1 feb. - 7 feb. 2023. Klik hieronder snel de Dirk folder aan voor alle informatie.

Dirk

Dirk aanbiedingen

Over Dirk

Bent u bekend met Dirk? Deze supermarktketen heeft inmiddels bijna 100 verstigingen verspreid over Nederland en onderscheidt zich met haar uitgekiende productsamenstelling, een overzichtelijke winkelpresentatie en een aantrekkelijke prijsniveau. Dirk is een supermarkt die in 1942 door Dirk van den Broek werd opgericht. Op het Mercatorplein in Amsterdam kwam de eerste vestiging te staan. Bijna 80 jaar later staat Dirk bekend als 1 van de voordeligste supermarkten van ons land. Er zijn in totaal meer dan 120 winkels, dus grote kans dat er eentje bij jou in de buurt staat. Ook is het een winkel die inmiddels makkelijk wordt gevonden door winkelend Nederland. Wekelijks komen er ongeveer 1,6 miljoen mensen binnen voor de beste aanbiedingen.

Dirk aanbiedingen

Lange tijd had Dirk veel verschillende namen. Meer dan helft heette gewoon ‘Dirk van den Broek’, maar er waren ook veel winkels met de naam ‘Bas van der Heijden’ en ‘Digros’. Dat kwam in 2014 ten einde. Sinds 2014 heten alle supermarkten Dirk.

Oprichter Dirk van den Broek overleed in april 2020 op 96-jarige leeftijd. Hij was onder meer officier in de Orde van Oranje-Nassau

Dirk sale

Wekelijks verschijnt voor de consument online de nieuwste Dirk Folder. Daar zijn de meest voordelige aanbiedingen te zien, zodat jij zo goedkoop mogelijk je boodschappen in huis haalt. Naar eigen zeggen hebben ze het grootste aandeel in groente, fruit en brood. Daarnaast bieden ze A-merken aan voor de laagst mogelijke prijs.

Naast hun wekelijkse folder is er ook een tijdschrift, dat 7 keer per jaar verschijnt. Zo heb je genoeg inspiratie om elke dag een lekkere maaltijd op tafel te zetten.

Dirk outlet

Door wekelijks in de nieuwste Dirk folder te bladeren, vind je altijd de beste aanbiedingen en bespaar je flink op eten, drinken en andere huishoudelijke producten. Maar om niet elke dag te kijken of de nieuwe folder er is, kun jij je aanmelden op de Reclamefolder.nl app. Door vervolgens Dirk te selecteren, krijg je automatisch een melding wanneer het nieuwste exemplaar online door te bladeren valt.

Dirk sales en outlets

Tijdens de sales en outlets van Dirk haal jij de meest verse producten voor de laagste prijs in huis. Door regelmatig de folder van de supermarkt door te bladeren, kent de uitverkoop van deze supermarkt geen geheimen meer voor jou!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.