Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Duurzameluiers.nl

Helaas, op dit moment zijn er geen Duurzameluiers.nl folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Duurzameluiers.nl aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Duurzameluiers.nl kunt besparen.

Duurzameluiers.nl is een webshop in duurzame, wasbare luiers. Wij hebben voor iedereen wat wils, of je nu een startende duurzame luieraar bent, een doorgewinterde gebruiker of alleen voor de vakantie een leuk wasbaar zwemluiertje zoekt, je vindt het in onze shop.


Wij vinden het gebruik van wasbare luiers enorm belangrijk omdat wegwerpluiers een enorme impact hebben op het milieu. Daarnaast is het gebruik van wasbare luiers ook nog eens aanzienlijk goedkoper dan het gebruik van wegwerpluiers. Tel daarbij op dat kinderen die wasbare luiers dragen vaak eerder zindelijk zijn en minder vaak uitslag hebben op hun billetjes en je hebt alle redenen om wasbare luiers te gebruiken. Oh ja, vergeet de leuke printjes ook niet!