Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Ekoplaza

Op zoek naar de nieuwste folder van Ekoplaza? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 22 mrt. - 28 mrt. 2023. Klik hieronder snel de Ekoplaza folder aan voor alle informatie.

Ekoplaza
Ekoplaza

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Ekoplaza. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Ekoplaza folder is geldig tot dinsdag 28 maart.

Bekijk actuele folder

Ekoplaza aanbiedingen

Ekoplaza biedt iedereen het voordeel van boodschappen doen zonder zorgen. Gezond, duurzaam en eerlijk. Voor een bereikbare prijs. Ekoplaza is een volledig biologische supermarkt. Dat heeft niet alleen voordeel voor jou, maar ook voor je kinderen en kleinkinderen. Voor de bodem waar we van eten, de dieren die daar wonen en de mensen die er op werken. Voor het water dat we drinken en de lucht die we ademen. Voordeel voor alles wat leeft.

Ekoplaza heeft ruim 70 vestigingen in heel Nederland, ruim 30 extra afhaalpunten en bezorging van boodschappen in bijna heel Nederland. Kijk op www.ekoplaza.nl of download de app!

Over Ekoplaza

Ekoplaza is een Nederlandse supermarkt die iedereen het voordeel biedt van boodschappen doen zonder zorgen. De keten van biologische supermarkten doet er alles aan om jou de juiste aanbiedingen van groenten, fruit en plantaardige producten te geven. Met ongeveer 75 filialen, ruim 30 extra afhaalpunten en bezorging voor boodschappen door bijna heel Nederland is er vrijwel geen reden om er niet inkopen te doen!

Wil je weten welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van Ekoplaza winkels.

Ekoplaza folder

Elke week verschijnt de nieuwste Ekoplaza folder online. Daarin merk je direct op wat voor manier deze biologische supermarkt de aanbiedingen uitstalt. Niet alleen zie je welke acties er zijn, maar je krijgt ook uitleg over de herkomst van producten. Ook word je overspoeld met alles wat met groenten, fruit, soja, granen en andere gezonde voeding te maken heeft.

Door de folder rustig door te lezen, weet je precies wat je moet kopen om voor een lage prijs een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Ekoplaza aanbiedingen

Wie in de folder kijkt, ziet dat Ekoplaza aanbiedingen heeft die het zo aantrekkelijk mogelijk om biologisch te eten. Van zuivel tot noten en van granen tot vleesvervangers; je kunt het zo gek niet bedenken. Alle Ekoplaza aanbiedingen zijn niet alleen in de folder te vinden. Op hun website staat keurig onder elkaar vermeld wat in prijs verlaagd is en wat je er eerst voor betaalde. Zo weet je zeker dat je voor jouw eten niet teveel betaalt.

Wil je alle Ekoplaza aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder beschikbaar is. Zo loop je niks mis en ben er je op tijd bij de eerstvolgende sale of outlet.

Ekoplaza sales en outlets

Als Ekoplaza sale of outlet heeft, hoef je niet te stressen over lege schappen en dringen bij de kassa. Doordat het klantvriendelijke personeel alles op tijd bijvult en de voorraad goed in de gaten houdt, kun je al het gezonde voedsel inslaan.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.