Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Eline Rosina

Helaas, op dit moment zijn er geen Eline Rosina folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Eline Rosina aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Eline Rosina kunt besparen.

Eline Rosina is een sieradenlabel dat in 2014 werd opgericht door Hanna Pranger. Sindsdien is het label zo gegroeid dat de collecties in de eigen internationale webshop te koop zijn en verkocht worden in meer dan 80 winkels. Alle oorbellen zijn gemaakt van sterling silver of van sterling silver met een gold plating. Hierdoor zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Dit is iets waar Eline Rosina veel waarde aan hecht omdat de klant zo lang een speciaal gevoel houdt bij zijn nieuwe aankoop.

De designs variëren van mini tot maxi en van basic tot statement. De verschillende stijlen kunnen gemixt en gematcht worden tot dé perfecte earparty. Eline Rosina wil klanten inspireren om hun eigen persoonlijke earparty samen te stellen. Het is een enorme waardering om te zien dat de oorbellen gedragen worden door een wereldwijde community van tevreden klanten, social influencers en trendsetters.