Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Etos

Op zoek naar de nieuwste folder van Etos? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 30 jan. - 12 feb. 2023. Klik hieronder snel de Etos folder aan voor alle informatie.

Etos

Etos aanbiedingen

Etos is een health & beautyspecialist met ongeveer 500 winkels door heel Nederland op echte A-locaties. Bij Etos proberen ze de prijzen van hun artikelen voortdurend laag te houden. Bovendien is het Etos merk, een kwaliteitshuismerk. Ook wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke voorlichting, advies en tips hoe producten het best gebruikt kunnen worden. Dit alles onder het motto: Het gezonde verstand van Etos. Met de verzorgende producten van het huismerk van Etos en de A-merken die opgenomen zijn in het assortiment vind je bij Etos alle producten die je zoekt voor de verzorging van je lichaam. Bekijk de Etos folder voor de laatste aanbiedingen. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Etos folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Etos folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Etos folder.

Etos folder

Etos is een drogisterij die alweer meer dan 100 jaar niet uit de winkelstraat weg te denken is. De winkel, die vooral health- en beautyproducten verkoopt, werd in 1919 door Philips opgericht. Het duurde echter 12 jaar voordat Etos op eigen benen stond en volledig onafhankelijk aan de slag ging.

In die 100 jaar kent Etos geen geheimen meer voor de Nederlander. Iedereen is er ooit in zijn of haar leven binnengelopen. Niet zo gek, als je je bedenkt dat er meer dan 550 winkels van dit merk in Nederland te vinden zijn! Etos vestigingen zijn dus altijd dichtbij.

Etos aanbiedingen

In de folder van Etos vind je regelmatig de beste aanbiedingen. Ze proberen de prijzen van hun artikelen laag te houden en daarnaast hebben ze ook hun eigen huismerk.

Eens in de 2 weken verschijnt de nieuwste Etos folder online. Zo kun je deze regelmatig doorbladeren om zo voordelig de beste producten voor de verzorging van je lichaam in te slaan. Van shampoo tot geurtjes, je kunt het zo gek niet bedenken of Etos verkoopt het.

Etos sale

Op onze site lees je in alle rust de meest recente aanbiedingen van Etos. Op die manier kent de folder van deze drogisterij geen geheimen meer voor jou. Maar je kunt ook automatisch een melding krijgen wanneer de nieuwste folder beschikbaar is. Dit doe je door je aan te melden op Reclamefolder.nl en Etos te selecteren. Dan krijg je vanzelf een melding, waardoor je als eerste de goedkoopste producten voor een zacht prijsje in huis haalt. Ook kun je de app van Reclamefolder.nl downloaden.

Etos kwaliteit

Dat Etos een winkel is waar kwaliteit voorop staat, blijkt wel uit de prijs die het in 2019 kreeg. Toen werd het verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Persoonlijke Verzorging.

Etos sale en outlet

Tijdens de sales en outlets haal je op verantwoorde wijze jouw health- en beautyproducten in huis. En niet alleen het brede assortiment zorgt ervoor dat die sale een succes wordt. Je krijgt namelijk ook persoonlijke voorlichting, tips en adviezen over hoe je alles het beste kunt gebruiken. Dit gebeurt allemaal met als motto: het gezonde verstand van Etos.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.