Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Expert

Op zoek naar de nieuwste folder van Expert? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 25 mrt. - 2 apr. 2023. Klik hieronder snel de Expert folder aan voor alle informatie.

Expert
Expert

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Expert. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Expert folder is geldig tot zondag 2 april.

Bekijk actuele folder

Expert aanbiedingen

Expert draagt duidelijk het beeld uit van een vak speciaalzaak. Er is een zeer ruime keuze van alle vooraanstaande merken en iedere klant krijgt deskundig advies, een perfecte service en uitstekende garanties. Expert is een duidelijk en herkenbaar beeld van betrouwbaarheid en deskundigheid op het gebied van prijs, assortimentskeuze, garantie en service. Met 140 winkels in Nederland is er altijd een Expert bij u in de buurt. Expert bezorgt, installeert en monteert. Op deze manier biedt Expert een uitgebreide service die voor u de zorgen uit handen neemt bij de aankoop van een nieuwe wasmachine, koelkast of televisie. Voor meer informatie kijkt u in de Expert folder. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Expert folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Expert folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Expert folder.

Expert folder

Iedere week verschijnt de nieuwste Expert folder online. Daarin staat een breed assortiment voor een enorme lijst aan elektronische apparaten. Enkele voorbeelden hiervan zijn laptops en tablets, wasmachines, televisies, radio’s en talloze andere producten.

Doordat Expert zichzelf presenteert als een betrouwbare speciaalzaak, weet je zeker dat je goede service en deskundig advies krijgt. Daarnaast is het mogelijk om via de folder op hun site online te bestellen, thuis te leveren én het te laten installeren.

Expert aanbiedingen

Wil je bij Expert zo goed mogelijk van aanbiedingen en scherpe prijzen profiteren? Zorg er dan voor dat je goed de folder doorneemt en bekijkt waar je de hoogste kortingen op kunt krijgen. Het kan namelijk verschillen van een paar tientjes tot wel 200 euro op een gloednieuwe televisie!

Wil je als eerste de nieuwe folder met alle Expert aanbiedingen hebben? Meld je via onze site aan of downloa de app van Reclamefolder en krijg een melding wanneer het meest recente exemplaar online verschijnt. Dan kun je deze in alle rust doornemen. Bij de eerstvolgende sale of outlet weet je dan ook precies wat je moet halen om zo voordelig mogelijk uit te komen. 

Expert sales en outlets

Tijdens sales en outlets van de Expert krijg je de kans om soms tot wel tientallen procenten korting te krijgen. En mocht je niet alle ins en outs van elektronica weten, dan is dat geen probleem. Iedere klant krijgt deskundig advies, een perfecte service en uitstekende garanties over alle vooraanstaande merken.

Over Expert

Expert is een elektronicawinkel die zijn roots in Zwitserland heeft liggen. In 1967 begon de winkelketen met de naam GmbH, maar dat werd 4 jaar later Expert. In de 50 jaar dat het bedrijf bestaat, is het zich in veel meer landen dan alleen Zwitserland gaan vestigen. Nederland is er natuurlijk 1 van, maar dit geldt ook voor Duitsland, alle Scandinavische landen en nog veel meer.

Inmiddels zijn er meer dan 8000 Expert ketens in 22 landen. Ongeveer 140 daarvan zitten in Nederland. Wil je weten welke het dichtst bij jou in de buurt zit? Check dan hier het complete overzicht van Expert vestigingen.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.