Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van formido-praxis

Helaas, op dit moment zijn er geen formido-praxis folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige formido-praxis aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op formido-praxis kunt besparen.

Formido was de service bouwmarkt bij jou in de buurt. Formido was dé doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Met vestigingen door het hele land was de Formido bouwmarkt door het hele land uitstekend te bereiken.

Klushulp

Hulp nodig bij je klus? Ook voor advies over het samenstellen van de juiste materialen of uitleg over een klus helpen onze medewerkers je graag. Liever je klus laten doen? Informeer dan eens naar de Formido Klushulp. Leuk om je verder te helpen!

Webshop

Nu ook meer dan 17.000 artikelen online te bestellen. Thuisbezorgen of afhalen in de bouwmarkt, jij kiest.

Folder via Reclamefolder

Voor actuele aanbiedingen kijk je in de Formido folder. Op Reclamefolder.nl heb je de mogelijkheid om Formido folders eens rustig terug te lezen. Ook kan je je op Reclamefolder.nl aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Formido folder voor je beschikbaar is. Zo mis je nooit een actie uit de Formido folder.

Over Formido

Formido was een Nederlandse bouwmarkt, die in 1976 voor het eerst werd opgericht in Waddinxveen. Op het hoogtepunt had Formido meer dan 80 vestigingen in Nederland, waarvan er ongeveer 15 in eigen beheer waren.

Deze keten bestaat sinds kort echter niet meer. In 2017 werd namelijk bekend dat Formido langzaam maar zeker over zou gaan in Paxis. Eigenaar Maxeda - marktleider in bouwmarkten in de BeNeLux - maakte bekend dat over een periode van 2 tot en met 3 jaar de winkels zouden sluiten of in andere vorm verder zouden gaan. Het overgrote deel ging verder als Praxis, waardoor deze bouwgigant nóg groter werd.

De sluiting was het gevolg van een strategisch besluit van Maxeda. Het samenvoegen van ketens was namelijk een voordeel voor het inkoop- en marketingbeleid. 

Formido folder

Nadat de laatste winkel in december 2019 haar deuren sloot, kwam er dus ook geen actieve Formido folder meer. Omdat dit concern tegenwoordig in handen van Praxis is, is het advies dan ook om van dat bedrijf de meest recente folder te bekijken. Daar vind je een gigantisch assortiment voor de echte doe-het-zelf klusser.

Wekelijks tref je in die folder de meest recente aanbiedingen op het gebied van behang, verf, raamdecoratie en tegels. Dat is slechts een kleine greep uit de grote groep artikelen die je in de Praxis folder vindt.

Formido aanbiedingen

Formido is dus grotendeels opgegaan in Praxis, maar ook daar tref je hele voordelige aanbiedingen. Door hun ruime aanbod aan klusartikelen en aantrekkelijke, lage prijzen, vind je in die folder altijd scherpe aanbiedingen. Zorg dat je de aanbiedingen op tijd checkt. Dan sta je nooit voor verrassingen.

Wil je altijd als eerste de nieuwste Praxis folder online hebben? Meld je dan aan op onze site. Dan krijg jij een melding wanneer het nieuwste exemplaar voor je klaar staat. Sta je ook helemaal gereed tijdens hun sales en outlets.

Formido sales en outlets

Ook in de vorm van sales en outlets is er geen Formido meer. Daarvoor verwijzen we jou als klusser ook graag door naar Praxis. Daar word je altijd met goede service geadviseerd en kom je met de beste en juiste artikelen weer naar buiten.