Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Henders & Hazel

Henders & Hazel

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Henders & Hazel. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Henders & Hazel folder is geldig tot woensdag 26 oktober.

Bekijk actuele folder

Henders & Hazel aanbiedingen

Wat maakt een huis tot een thuis? Het begint allemaal bij de inrichting. Door je persoonlijke smaak en favoriete stijlen toe te passen, druk je je eigen stempel op het huis en maak je het jouw thuis. De plek waar je kunt genieten en ontspannen, jouw veilige haven. Henders & Hazel is hét woonwarenhuis waar al jouw woonwensen uitkomen. We reizen de hele wereld rond om inspiratie op te doen voor de nieuwe collecties en originele woondecoraties. In nauw teamverband ontstaan onder de noemer ‘exclusief voor Henders & Hazel’ prachtige ontwerpen. Bijzonder is dat veel meubelstukken naar wens samengesteld kunnen worden, we hebben diverse flexibele lijnen.

Over Henders & Hazel

Henders & Hazel is een woonwarenhuis waar al jouw wensen voor goede interieurs en decoraties uitkomen. Je doet er inspiratie op dankzij hun nieuwe collecties en originele woondecoraties. Henders en Hazel weet hoe je van een huis een thuis moet maken. Met 52 winkels is er altijd een vestiging in de buurt waar je deze ervaring kunt meemaken.

Wil je weten welke winkel het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Henders & Hazel winkels.

Henders & Hazel folder

Eens in de 4 weken verschijnt de nieuwste Henders & Hazel folder online. De mooiste banken, tafels, stoelen, verlichtingen en woonaccessoires komen daarin terug. Niet alleen zijn deze stuk voor stuk van hoge kwaliteit, maar ze zijn ook nog eens voor lage prijzen te koop. Daarnaast zijn er de ‘exclusief voor Henders en Hazel’ ontwerpen en kun je ook nog nog eens meubelstukken naar wens samenstellen.

Door in alle rust de Henders & Hazel folder door te lezen, mis je geen enkele aanbieding. Zo ben je op de hoogte van alle speciale acties en sales, zodat je nooit een goede deal misloopt.

Henders & Hazel aanbiedingen

Wie bekend is met deze woonwinkel, weet dat Henders & Hazel aanbiedingen heeft die je niet alleen in de folder vindt. Op hun website zie je direct dat alle acties op een stijlvolle manier onder elkaar staan. De hoogtepunten van de folder staan nog eens uitgelicht en ook tref je langer lopende kortingsacties aan. Zo weet je zeker dat je altijd een lage prijs betaalt.

Wil je de Henders & Hazel aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder online beschikbaar is.

Henders & Hazel sales en outlets

Wanneer het bij Henders & Hazel sale of outlet is, gaan zelfs de meest luxe woonartikelen voor extreem lage prijzen de winkel uit. Ga dus snel naar een Henders & Hazel outlet store om snel showroommodellen of andere producten te pakken. De helft van de prijs is bij deze sale heel normaal, dus sla je slag!