Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Hikoki

Helaas, op dit moment zijn er geen Hikoki folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Hikoki aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Hikoki kunt besparen.

HiKOKI Power Tools

HiKOKI Power Tools is een leverancier van elektrisch gereedschap. Wij zijn als specialist verantwoordelijk voor de verkoop, aftersales, distributie en technische ondersteuning van een zeer uitgebreid assortiment gereedschappen en accessoires voor de professionele eindgebruiker.

Sinds 1948 houden wij ons bezig met het produceren en ontwikkelen van elektrische gereedschappen, die zijn voorzien van de meest innovatieve Japanse technologieën. Innovaties die helpen om onze power tools te verbeteren en de professionals te ondersteunen bij het behalen van de beste prestaties. Een krachtige basis voor HiKOKI.

Een nieuwe naam, dezelfde power tools.

Sinds oktober 2018 heten we niet langer Hitachi Power Tools, maar HiKOKI. Met deze naamsverandering bouwen we verder op al het innovatieve en succesvolle wat Hitachi Power Tools ons heeft gebracht.