Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Holland & Barrett

Holland & Barrett aanbiedingen

Holland & Barrett is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt.Binnen het assortiment van Holland & Barrett vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging. Naast homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten kun je bij Holland & Barrett ook terecht voor relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren, gezonde voeding en verrassende cadeauartikelen.

Holland & Barrett folder

Holland & Barrett is een Britse keten van gezondheidswinkels. Wat deze winkel uniek maakt, is dat zij zich volledig richten op natuurlijke gezondheid. Wereldwijd is het een enorme speler in de health markt, met meer dan 1600 vestigingen. Daarvan zitten er ongeveer 200 in Nederland.

In 2003 name Holland & Barrett de Nederlandse keten De Tuinen over. Die opereerden nog lange tijden onder hun eigen naam, maar in 2015 dragen die nu ook de naam Holland & Barrett.

Wil je weten waar een Holland & Barrett (of een oude keten van De Tuinen) bij jou in de buurt zit? Bekijk dan het complete overzicht van alle Holland & Barrett locaties.

Holland & Barrett folder

Eens in de 4 weken verschijnt er een nieuwe Holland & Barrett folder online. Daarin staat een enorm assortiment van gezondheidsproducten, die allemaal met natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt. Hun vitamines en supplementen, verzorgingsartikelen, (sport)voeding en dranken hebben daardoor een speciale werking op je lichaam en laten je nog beter voelen dan gebruikelijk.

Door de Holland & Barrett folder in alle rust door te nemen, raak je niet alleen steeds bekender met hun assortiment. Ook zie je welke acties en aanbiedingen deze winkel allemaal heeft. Zo blijf je gezond én bespaar je een hoop geld.

Holland & Barrett aanbiedingen

Bij het bekijken van hun folder, zie je dat Holland & Barrett aanbiedingen heeft die extreem voordelig zijn. Wanneer er een actie of sale is, krijg je gezondheidsproducten met kortingen die soms wel tot 70% oplopen. Maakt niet uit of het oliën, vitamines, zaden of skin cares zijn.

Door goed op alle aanbiedingen te letten, bespaar je veel geld om een zo gezond mogelijke levensstijl.

Wil je als eerste de aanbiedingen van Holland & Barrett zien? Meld je dan aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder beschikbaar is.

Holland & Barrett sales en outlets

Wanneer er bij Holland & Barrett sale of outlet is, krijg je de kans om alles voor spotprijzen is huis te halen. En dankzij de uitstekende service, krijg je bij jouw aankopen persoonlijk advies en koop je producten je bij jouw situatie passen.