Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van ICI PARIS XL

Op zoek naar de nieuwste folder van ICI PARIS XL? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 26 jan. - 29 jan. 2023. Klik hieronder snel de ICI PARIS XL folder aan voor alle informatie.

ICI PARIS XL

ICI PARIS XL aanbiedingen

ICI PARIS XL is al meer dan 20 jaar een toonaangevende winkel op het gebied van geuren en verzorging. Met inmiddels 154 filialen en ruim 13.000 producten op het gebied van parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Verder geeft ICI PARIS XL altijd uitgebreid advies op maat indien gewenst. ICI PARIS XL heeft een breed assortiment aan geuren en make-up met merken zoals Calvin Klein, Jil Sander, Prada en Bruno Banani vind je bij ICI PARIS XL de lekkerste geuren en verzorging voor het lichaam. ICI PARIS XL is de perfecte winkel voor een cadeau, cadeaubon of om jezelf te verwennen. De lekkerste parfum en beste make-up vind je in de ICI PARIS XL folder. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om ICI PARIS XL folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste ICI PARIS XL folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de ICI PARIS XL folder.

ICI PARIS XL folder

Als je jezelf ziet als dé beautyspecialist van Nederland, is het niet meer dan normaal dat je een enorm breed scala aan producten hebt. En dat is precies waar deze winkel in uitblinkt. In de nieuwe online ICI PARIS XL folder vind je een kleine greep uit de ruim 13.000 producten die te koop zijn. Zo zijn er onder meer geuren en make-up met merken zoals Calvin Klein, Jil Sander, Prada en Bruno Banani te koop voor zo goedkoop mogelijke prijzen.

Door de ICI PARIS XL folder te bekijken, ben je altijd op de hoogte van alle aanbiedingen op de luxe producten die ze hebben. Zo wordt het voor jou makkelijker om hier grote kortingen op te krijgen.

ICI PARIS XL aanbiedingen

In de folder zijn veel ICI PARIS XL aanbiedingen waardoor je tegen scherpe prijzen merken van hoge kwaliteit in huis haalt. Door de folder grondig en in alle rust door te nemen, kom je erachter dat de korting oplopen tot soms wel 70%. Geuren, aftershave en make-up wordt op deze manier spotgoedkoop.

Wil je de ICI PARIS XL aanbiedingen als eerste in de folder bekijken. Meld je dan op de app van Reclamefolder.nl aan en krijg een melding wanneer de nieuwste brochure beschikbaar is. Eens in de paar weken komt een nieuwe versie, dus zorg ervoor dat je alert bent.

ICI PARIS XL sales en outlets

Door alles van ICI PARIS XL goed door te nemen, weet je zeker dat je precies weet wat je wilt tijdens 1 van de vele ICI PARIS XL sales en outlets. En mocht je nog twijfelen, dan is dat geen probleem. Het personeel biedt een goede en klantvriendelijke service. Die zorgt ervoor dat je alsnog met A-merken voor een lage prijs de deur uitloopt.

Over ICI PARIS XL

ICI PARIS XL is een Belgische parfumerie, opgericht in 1968 door meneer en mevrouw Brenig in de Brusselse wijk Ixelles (wat je in het Frans uitspreekt als XL). Inmiddels is ICI PARIS XL allang geen Brussels merk meer. Het is gigantisch in de BeNeLux, met meer dan 150 filialen in Nederland, een stuk of 130 in België en nog eens 5 in Luxemburg. Het is dus dé beautyspecialist van ons land.

Wil je weten waar bij jou in de buurt ICI PARIS XL is? Bekijk dan het complete overzicht van alle ICI Paris XL locaties.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.