Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van IKEA

Helaas, op dit moment staat er geen folder van IKEA voor je klaar met aanbiedingen.

IKEA

Al meer dan 75 jaar werkt IKEA aan een beter dagelijks leven voor zo veel mogelijk mensen. We helpen met kleine dingen en we beantwoorden behoeftes voor het leven thuis door goed ontworpen woonproducten te ontwerpen die mooi, functioneel, duurzaam en betaalbaar zijn.

Een aantal keer per jaar is het sale bij IKEA. Benieuwd naar alle aanbiedingen in de sale of in de outlet? Dan kunt u op Reclamefolder de sale folder bekijken. Scoor een extra voordelige PAX kledingkast of een klassieke BILLY boekenkast met korting tijdens de sale. Shop lekker voordelig!

Over IKEA

IKEA heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De Zweedse meubelgigant is al meer dan 75 jaar dé plek om je interieur te kopen en zelf in elkaar te zetten. Wereldwijd is het hun doel om aan een beter dagelijks leven voor zoveel mogelijk mensen te werken. Dat is in Nederland niet anders, getuige hun 13 vestingen hier.

Wil je weten welke IKEA het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle IKEA winkels.

IKEA folder

De IKEA folder verschijnt onregelmatig, maar wel altijd klaar om gelezen te worden. Deze compacte folder laat alle IKEA aanbiedingen in één oogopslag zien, waardoor je precies weet welke meubels je voor minder geld dan normaal in huis kunt halen. De kans is dus groot dat er bij jou binnenkort een BILLY, KLIPPAN, ÖLGA of IVAR in huis staat, als dat al niet het geval is.

Lees in alle rust de IKEA folder, zodat je alle acties en aanbiedingen goed voor ogen hebt.

IKEA aanbiedingen

Met regelmaat heeft IKEA aanbiedingen die erg aantrekkelijk zijn. Je kunt eenvoudig korting krijgen op kastjes, stoelen, meubels en andere woonaccessoires. Door het grote assortiment is er altijd wel een actie gaande, die jou veel geld bespaart.

Wil je de nieuwste IKEA folder of catalogus als eerste bekijken? Dat kan! Meld je aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer het nieuwste exemplaar beschikbaar is. Dan heb je de tijd en ruimte om alles op je gemak te bekijken. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid naar de sales en outlets van IKEA gaat.

IKEA sales en outlets

Een aantal keer per jaar is het sale bij IKEA. Benieuwd naar alle aanbiedingen in de sale of in de outlet? Bekijk dan op onze site de folder voor alle acties. Scoor een extra voordelige PAX kledingkast of een klassieke BILLY boekenkast met korting tijdens de sale. Shop lekker voordelig!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.