Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Intersport

Helaas, op dit moment zijn er geen Intersport folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Intersport aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Intersport kunt besparen.

Intersport is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 80 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, is er altijd wel een Intersport bij jou in de buurt. De Intersport winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. Onze filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. In alle winkels is personeel aanwezig dat kennis heeft van verschillende sporten en hiermee altijd advies op maakt kan geven. In de Intersport folder vindt je de laatste en scherpste aanbiedingen van Intersport. Door de vele winkels verspreid over heel het land is het product waar jij naar op zoek bent altijd in de juiste maat te verkrijgen. Mocht deze niet op voorraad zijn bij de Intersport bij jou in de buurt is deze altijd binnen een paar dagen geleverd. Op de app van Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Intersport folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Intersport folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Intersport folder.

Intersport heeft ook outlet aanbiedingen. De outlet aanbiedingen kun je online kopen of je kan naar een outlet store gaan. Je krijgt van 40 tot 80% korting op producten van topmerken zoals Nike, Adidas en Reebok! Benieuwd naar de sale aanbiedingen? Bekijk dan de folder en sla je slag!

Over Intersport

Intersport is de ideale sportspeciaalzaak voor iedereen om zich fit te voelen én om plezier te hebben! Met meer dan 80 filialen door heel Nederland is het 1 van de gevestigde namen voor sportwinkels. Daarnaast zijn ze onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5300 winkels in meer dan 40 landen. Hun motto is ‘hoe leuker iets is, hoe vaker je het doet’, dus als echte liefhebber met een klein budget kun je hier perfect terecht.

Wil je weten waar 1 van hun Intersport vestigingen bij jou in de buurt is? Bekijk dan het complete overzicht van alle Intersport locaties.

Intersport folder

Wanneer de Intersport folder verschijnt, merk je direct dat ze zich op zoveel mogelijk sporten richten. Met een ruim assortiment aan topmerken is er vrijwel alles voor de sport die jij zo graag beoefent. Ze zijn specialist in sporten als voetbal, fitness, tennis, hardlopen, wandelen, zwemmen, hockey en nog veel meer! Logisch dat je dan in de Intersport folder alles vindt wat je nodig hebt.

Lees de folder door om alle acties en aanbiedingen te bekijken. Let ook op wanneer er een Intersport outlet is. Dan zijn veel sportartikelen voor een lage prijs te koop, zodat je lekker veel geld bespaart.

Intersport aanbiedingen

Wanneer er bij Intersport outlet is, weet je dat de aanbiedingen je om de oren vliegen. In de winkels staat het klantvriendelijke personeel dan paraat om jou de beste service en adviezen te geven. Zo presteer je tijdens jouw workout niet alleen beter dan ooit, maar wordt het ook extra leuk om te doen. Door in de folder te zien wat er allemaal voor een lagere prijs te koop is, weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Wil je als eerste de nieuwste aanbiedingen van Intersport zien? Meld je dan aan op Reclamefolder.nl. Dan krijg je een melding wanneer de meest recente folder beschikbaar is en ben je klaar voor de eerstvolgende outlet!

Intersport sales en outlets

Intersport heeft ook outlet aanbiedingen! Deze kun je bemachtigen door online te bestellen of naar een Intersport outlet store te gaan. Je krijgt dan 40 tot en met 80& korting op topmerken als Nike, adidas en Reebok. Benieuwd naar de sale aanbiedingen? Bekijk de folder en sla je slag!