Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

De organisatie Intertoys is, met 258 vestigingen, de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. De winkels kenmerken zich door een uniforme uitstraling en zijn overzichtelijk op leeftijdscategorieën ingedeeld. Naast een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud, met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo, Bratz en Playmobil heeft intertoys een uitgebreide collectie Games voor alle Platforms en Dvd’s voor jong en oud. Bij Intertoys vind je het leukste speelgoed. Met de Intertoys cadeaubon en het enorme assortiment is de kans groot dat je een geschikt cadeau vindt. In de Intertoys folders staan de laatste aanbiedingen en beste producten uit alle prijscategorieën. Zo heeft Intertoys voor ieder wat wils. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Intertoys folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste intertoys folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Intertoys folder.

Over Intertoys

Intertoys heeft nauwelijks nog een introductie nodig. Het is de bekendste speelgoedwinkel van Nederland, die na een faillissement in 2019 een doorstart maakte. Intertoys bestaat momenteel uit meer dan 120 vestigingen door heel het land. Hiervan zijn er 80 franchises, waarbij ondernemers die vrijheid krijgen om die naar eigen wens in te richten.

De speelgoedwinkel is bekend door de uitstraling en de overzichtelijke, op leeftijdscategorieën gebaseerde indeling. Naast het brede assortiment voor alle leeftijden hebben ze alle grote merken. LEGO, Barbie, Jumbo, Bratz of Playmobil, Intertoys heeft het allemaal.

Wil je weten waar bij jou in de buurt een filiaal is? Check dan snel de Intertoys locaties.

Intertoys folder

Eens in de 2 weken verschijnt de Intertoys folder online. Daar merk je meteen hoe het enorme assortiment van de speelgoedwinkel eruit ziet. Van jong tot oud staan alle leuke dingen in de folder en dat ook nog eens voor een prijs die overeenkomt met de hoge kwaliteit van de producten. Ook vind je er voldoende aanbiedingen om voor LEGO bouwwerken en stapels puzzels alsnog een lage prijs te betalen.

Daarnaast de reguliere folder is er natuurlijk ook de legendarische Intertoys catalogus, die rond de feestdagen in de brievenbus belandt. Daar vind je in meer dan 100 pagina’s letterlijk alles wat jij en je kinderen maar willen hebben. Ideaal om in alle rust te bekijken!

Intertoys aanbiedingen

Wie de folder (of catalogus) bekijkt, ziet snel dat Intertoys aanbiedingen heeft, waardoor je nooit teveel betaalt en met flinke kortingen de winkel weer uitloopt. Maar dat is niet het enige. Door speciale acties en cadeaubonnen is de kans groot dat je iets leuks vindt dat niet al te veel kost. Zeker niet met hun enorme assortiment.

Wil je als eerste de meest actuele Intertoys aanbiedingen bekijken? Dan is er goed nieuws! Meld je aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste Intertoys folder beschikbaar is. Zo weet je altijd welke producten voor een lage(re) prijs te koop zijn.

Intertoys sales en outlets

Ook als Intertoys sales en outlets heeft, kun je met een gerust hart naar binnen lopen. De schappen zijn altijd gevuld en als je vragen hebt, is er altijd iemand van het personeel die jou wegwijs maakt door al het speelgoed! Zo loop je altijd tevreden de winkel weer uit.