Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Intratuin

Intratuin aanbiedingen

Intratuin heeft meer dan 50 vestigingen in Nederland. Naast kwaliteit en goede voorlichting staat het bieden van een breed assortiment tuindecoratie, gereedschap, binnen- en buitenplanten én het bieden van een uitstekende service hoog in het vaandel bij deze keten. Bij de klantgerichte medewerkers kunt u altijd terecht voor tips voor de tuin en verder advies. Bij Intratuin vindt u de perfecte tuindecoratie om een geweldige sfeer in uw tuin te creëren. Houdt u van een fleurige tuin met veel groen en allerlei bloemen in verschillende kleuren of bent u meer van de strakke rechte lijnen en houdt u meer van modern. In de Intratuin folder vindt u de leukste ideeën en de mooiste tuinen. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Intratuin folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Intratuin folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Intratuin folder.

Over Intratuin

Intratuin is een Nederlands tuincentrum die geldt als de grootste van de BeNeLux. De winkelketen bestaat alweer sinds 1983 en is in bijna 40 jaar uitgegroeid tot 1 van de bekendere tuincentra van ons land. In totaal zijn er meer dan 65 Intratuin vestigingen, waarvan het overgrote deel (uiteraard) in Nederland is. Daarnaast zijn er een handjevol ketens die zich in België en Duitsland bevinden. 

Intratuin folder

Elke week verschijnt er een nieuwe Intratuin folder, zodat jij geregeld op zoek kunt naar de nieuwste acties en aanbiedingen. En met het grote assortiment wat zij hebben, moet dan geen enkel probleem zijn. Intratuin verkoopt van allerlei producten om jouw tuin op te fleuren. Denk hierbij aan planten, bomen, struiken, tuingereedschappen, eten voor huisdieren, woonaccessoires en nog veel meer.

Er zijn verschillende manieren op de Intratuin folder te bekijken. De makkelijkste manier is via hun site of app. Dan check je niet alleen alle acties, maar kun je sommige producten direct online bestellen. In de plaatselijke winkel valt er ook altijd een folder te scoren.

Intratuin aanbiedingen

Intratuin heeft meer dan voldoende aantrekkelijke aanbiedingen. Voor lage prijzen bieden ze producten aan die perfect aansluiten op het creëren van jouw perfecte tuin. Daarnaast zijn er ook mooie spaaracties om aan mee te doen. Zo kun je sparen voor mooie en gratis plantenprenten aan de muur en kun je meedingen naar een grote zak honden- of kattenvoer. Ook krijg je een cadeaukaart van 5 euro als je de Intratuin app downloadt.

Wil je als eerste de nieuwste folder met alle Intratuin aanbiedingen bekijken? Dat kan! Door je aan te melden op onze Reclamefolder.nl app krijg je een melding zodra de meest recente brochure beschikbaar is. Zo kom jij goed beslagen ten ijs als er sales en outlets zijn.

Intratuin sales en outlets

Eens in de zoveel tijd is het sale bij Intratuin! Dan vliegen de kortingen je om de oren en kun je met een beetje geluk spulletjes met wel 50% korting in huis halen. Over de kwaliteit hoef je je dan geen zorgen te maken. Het klantvriendelijke personeel helpt jou met het maken van de juiste keuze. En denk je dat het tuincentrum bij jou in de buurt niet groot genoeg is, dan kun je altijd nog naar die in Halsteren. Dat is namelijk de grootste met een oppervlakte van maar liefst 25.000 vierkante meter!