Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Karwei is de nummer 3 onder de bouwmarkten in Nederland. In totaal zijn er 125 Karwei vestigingen in Nederland, die eigendom zijn van verschillende franchisenemers. Voor iedere doe-het-zelf klus kunt u rekenen op Karwei. Bij Karwei kunt u naast uitstekende producten ook terecht voor verschillende vormen van klusservice. Iedere twee weken staat de Karwei folder weer vol met scherpe aanbiedingen. Bij kan vind je alles op het gebied van klussen en doe-het-zelf klussen. Voor verf, kwasten, planken, kasten, gordijnen en gereedschap. Bij Karwei vind je alles wat je nodig hebt, door de vele vestigingen is er altijd een karwei bij je in de buurt voor de openingstijden en meer informatie over Karwei kan je kijken in de Karwei folder. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Karwei folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Karwei folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Karwei folder.

Op zoek naar nog meer voordeel? In de Karwei outlet store ontvangt u tot wel 70% korting. De speciale outlet is gevestigd in Utrecht. In de outlet store vindt u restanten en schade modellen. Voor de actuele sale aanbiedingen kunt u terecht in de wekelijkse Karwei folder.

Karwei folder

Karwei is de nummer 3 onder de bouwmarkten in Nederland. Het is 1 van de grootste winkels op het gebied van tuin- en doe-het-zelf artikelen. Sinds de oprichting in 1975 in Utrecht is de winkel een grote speler in ons land geworden. Er zijn 133 filialen, die zich allemaal in Nederland bevinden.

Wil je weten waar voor jou de dichtstbijzijnde Karwei zit? Kijk dan hier waar alle winkels zitten.

Waar Karwei zich onderscheidt van de rest, is dat zij zich focussen op de doe-het-zelver van nu, die zich ook bezighoudt met decoratie. Doordat zij de woontrends op de voet volgen, kun je er perfect terecht als je jouw huis leuk wilt inrichten.

Karwei aanbiedingen

Eens in de 2 weken verschijnt de nieuwste Karwei folder met alle scherpe aanbiedingen op het gebied van klussen en interieur. Zeker voor de echte doe-het-zelver zit je altijd goed met verf, kwasten, planken, kasten gordijnen en gereedschap.

Daarnaast zijn er nog 3 andere folders. Het gaat hier om de laatste tuin- en wooncollecties, zodat jij zo goed mogelijk op de hoogte blijft van de laatste trends.

Karwei sale

Door in alle rust de aanbiedingen van Karwei door te nemen, weet je precies wat en voor welke prijs je alles in huis haalt. Dit dan via een papieren versie, maar online kun je eenvoudig als eerste de nieuwste aanbiedingen doornemen. Hoe? Door je op Reclamefolder.nl aan te melden. Dan krijg je een melding wanneer de nieuwste folder beschikbaar is. Perfect voor aanstaande sales en outlets!

Karwei outlet

In de folders staan veel scherpe prijzen, maar in de outlet store vind je kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%! Ga naar de speciale outlet in Utrecht voor restanten en schade modellen. De actuele sales aanbiedingen zijn natuurlijk in de folder te lezen. Zo richt jij zo leuk en goedkoop mogelijk jouw huis in!