Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van KiK

Helaas, op dit moment zijn er geen KiK folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige KiK aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op KiK kunt besparen.

Kik textielwinkel staat voor kwalitatief goed textiel tegen een betaalbare prijs. Bij KiK kan je als koopjesjager jouw hart ophalen. De textieldiscounter biedt een complete modieuze outfit aan onder de €30,-. Je kunt hier terecht voor het hele gezin. Kom langs bij KiK en zorg voor een frisse wind in uw kledingkast. Tot ziens!

Over KiK

KiK is een Duitse textieldiscounter met ongeveer 15 filialen in Nederland. De kledingwinkel wil niks liever dan dat jij (en de rest van je gezin) een compleet nieuwe outfit voor een lage prijs scoort. Jij blij, KiK blij.

KiK wil een zo sterk mogelijke band tussen klant en bedrijf. Daarom kiest het ervoor om niet aan online shoppen te doen. Mocht je dus een te gek kledingstuk in de KiK folder vinden, dan zal je naar de winkel moeten om het te passen en te kopen.

Wil je weten welke van de 15 KiK filialen het dichtst bij jou in de buurt is? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle KiK winkels.

KiK folder

Als de nieuwste KiK folder online verschijnt, staan daar aanbiedingen in voor ongeveer een maand tijd. En wie de folder doorbladert ziet onmiddellijk dat je voor de allerlaagste prijs een gloednieuwe kledingset koopt. Mannen, vrouwen, jongens en meisjes hebben de mogelijkheid om shirts, broeken, ondergoed, sokken en nog veel meer artikelen voor een habbekrats te kopen. Een compleet modieuze outfit voor onder de 30 euro is zeker haalbaar!

Door de KiK folder in alle rust te bekijken, kom je er snel achter dat zelfs op deze kleding nog flink wat tientjes kunt besparen. Daar worden zowel jij als je portemonnee erg gelukkig van!

KiK aanbiedingen

Wie de KiK folder doorbladert, ziet niet veel kortingen, maar wel altijd de laagste prijs. De merkloze kleding is per kledingstuk voor een paar euro op te halen, wat het erg aantrekkelijk maakt om in de winkel te kopen. Houd wel goed de folder in de gaten, want je weet nooit wat voor aanbiedingen ertussen zitten.

Wil je als eerste de nieuwste KiK aanbiedingen bekijken in de online folder? Dat kan. Door je op onze Reclamefolder app aan te melden, krijg je een melding wanneer KiK met een nieuw krantje komt. Dan heb je de tijd om deze in alle rust door te lezen en zo met de scherpste aanbiedingen in het hoofd tijdens sales en outlets naar binnen te stappen.

KiK sales en outlets

Wie tijdens de sales en outlets van KiK naar binnenloopt, weet zeker dat je voordelig uitkomt. De kortingen lopen soms hoog op en het klantvriendelijke personeel is altijd bereid om ervoor te zorgen dat jij zo mooi mogelijk weer naar buiten loopt!