Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Kippie

Helaas, op dit moment zijn er geen Kippie folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Kippie aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Kippie kunt besparen.

Kippie is dé grill- en maaltijden specialist van Nederland. Met meer dan 60 vestigingen door het hele land kunnen steeds meer mensen genieten van de kant-en-klare producten van Kippie. Vind een Kippie bij jou in de buurt.

Alles is voorgegaard/voorbereid zodat jij het enkel nog hoeft op te warmen. Lekker en

makkelijk!

Kippie komt ook op steeds meer feestjes terecht met de overheerlijke Kippiepannen. Kant-en-klare gevulde hapjespannen, in allerlei variaties verkrijgbaar. Zo is er voor ieder wat wils. Zit er geen winkel bij je in de buurt? Niet getreurd! Kippie bezorgt de Kippiepannen en Kalkoenen door heel Nederland. Probeer het ook en bestel snel, op kippie.nl