Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Kleertjes.com

Helaas, op dit moment zijn er geen Kleertjes.com folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Kleertjes.com aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Kleertjes.com kunt besparen.

Bij kleertjes.com vind je het grootste aanbod van de grootste merken in kinderkleding. Met meer dan 150 topmerken, waaronder VinginoTommy HilfigerRetourname itLike FloBabyfaceMim-PiTumble ’N DryLe ChicNoppiesadidasB.Nosy en Cars Jeans, hebben we voor ieder wat wils. Onze kinderkleding komt in de maten 44 t/m 188, voor prematuren, baby’s, kinderen en tieners.   

 Nu ook speelgoed

Bij kleertjes.com kun je niet langer alleen terecht voor kinderkleding en kinderschoenen. We hebben nu ook een uitgebreid assortiment aan speelgoed. Zo vind je nu onder andere de leukste poppen en knuffelsbouwsets van LEGO en PLAYMOBIL en de tofste speelgoedvoertuigen.