Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Kruidvat

Op zoek naar de nieuwste folder van Kruidvat? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 30 jan. - 12 feb. 2023. Klik hieronder snel de Kruidvat folder aan voor alle informatie.

Kruidvat
Kruidvat

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Kruidvat. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Kruidvat folder is geldig tot zondag 12 februari.

Bekijk actuele folder

Kruidvat aanbiedingen

Kruidvat s met maar liefst 750 vestigingen marktleider in de drogisterijbranche in Nederland. Zo is er altijd wel een Kruidvat in de buurt. Al jaren heeft Kruidvat het motto “Steeds verrassend, altijd voordelig” en bewijzen ze dit met een breed assortiment drogisterijartikelen. Ook zijn de eigen merkartikelen van erg populair. Ze hebben een hoge kwaliteit en een bijzonder lage prijs. Door de filialen op echte A-locaties in Nederland is er altijd een Kruidvat bij u in de buurt die u kunt helpen met de producten waar u naar op zoek bent. Kruidvat biedt u gegarandeerd een lage prijs. De Kruidvat producten met de scherpste prijs vindt u in de Kruidvat folder. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Kruidvat folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Kruidvat folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Kruidvat folder.

Kruidvat folder

Kruidvat is misschien wel Nederlands bekendste drogisterij! Sinds de oprichting in 1975 is het bedrijf explosief gestegen en zijn er ruim 900 Kruidvat winkels in ons kleine landje. Ook over de grens gaat het lekker, want in België heeft het Kruidvat nog eens 200 vestigingen. Op Reclamefolder zie je de meest recente aanbiedingen en zie je in een oogopslag wat er in de aanbieding is.

Kruidvat aanbiedingen

Wie boodschappen doet bij het Kruidvat, zal waarschijnlijk naar de beste aanbiedingen van beauty- en health-producten zoeken. Van deodorant tot scheermesjes en van make-up tot shampoo, je kunt het zo gek niet bedenken.

Daarnaast is er ook regelmatig sale op het gebied van boeken, cd’s, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Ook zijn er speciale Kruidvat aanbiedingen, zoals treinkaartjes en hotelvouchers voor de leukste dagjes uit!

Sinds kort ontwikkeld het Kruidvat ook eigen producten. Op deze manier wil de drogisterij ervoor zorgen dat je in hun winkel zo voordelig mogelijk uitkomt.

Kruidvat sale

Op deze pagina vind je altijd de meest recente Kruidvat folder. Deze hebben over een periode van 2 weken een outlet waardoor jij goedkoop uitkomt en zo snel mogelijk bij de sales en outlets bent.

Check je bij Reclamefolder app wat de populairste aanbiedingen zijn, dan zie je direct hoe divers het aanbod van het Kruidvat is. Vooral het dekbedovertrek, het wasmiddel, de shampoo en goedkope AirPods.

Kruidvat outlet

Om de slogan “Steeds verrassend, altijd voordelig” is het belangrijk om de folder van het Kruidvat regelmatig in de gaten te houden. Maar het is nog beter om je aan te melden en zo een melding te krijgen, wanneer de nieuwste te bekijken is. Zo ben jij als eerste bij de sales en outlets en loop je niks mis! Ook heb je de mogelijkheid om alles nog eens in alle rust na te lezen.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.