Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Kwantum

Kwantum aanbiedingen

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland. Met meer dan 80 zelfbedieningswinkels op makkelijk bereikbare locaties weten vele klanten deze keten al reeds te vinden. Kwantum is marktleider in vloerbedekking, laminaat, gordijnen, vitrages, behang en verlichting en een van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, rotan, kindermeubelen, woningdecoratie, opberg, gereedschap, huishoudtextiel en verf. Kortom, Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis. Kwantum biedt de laagste prijs, 365 dagen per jaar, evenals een verrassend complete service. De medewerkers in de winkel zijn vakkundig opgeleid en helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw woonwens. Met de service van Kwantum vindt u in het complete assortiment van Kwantum de artikelen die uw huis een stijlvol uiterlijk geven. In de Kwantum folder staan de laatste en meeste scherpe acties van het moment. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Kwantum folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Kwantum folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Kwantum folder.

Over Kwantum

Kwantum is een Nederlands bedrijf dat zich op woonartikelen en decoratie richt. Deze woondiscounter heeft als doel om jou alles te bieden op het gebied van wonen en het renoveren van jouw stulpje. Sinds de oprichting in 1976 is Kwantum toonaangevend in Nederland en België. Zo hebben ze meer dan 110 vestigingen, waarvan er 80 in ons land bevinden.

Wil je weten welke Kwantum het dichtst bij jou in de buurt zit? Check dan hier het complete overzicht.

Tussen 1984 en 1986 sponsorde Kwantum de wielerploeg van Jan Raas. In die periode werd Raas onder meer Nederlands kampioen op de weg en won hij een etappe in de Tour de France.

Kwantum folder

Eens in de 2 weken verschijnt de nieuwste Kwantum folder online. Wat daaraan opvalt is het enorme assortiment, waardoor je daar voor vrijwel alle woonartikelen terecht kunt. Niet zo gek, want Kwantum is marktleider in vloerbedekking, laminaat, gordijnen, vitrages, verlichting en behang. Daar houdt het niet op, want je kunt er ook terecht voor (tuin) meubelen, keuken- en woondecoratie, gereedschap, textiel, verf en nog veel meer.

Het is dus geen verrassing dat je in deze folder waanzinnig veel aanbiedingen met een scherpe korting vindt. Alles om ervoor te zorgen dat je de beste kwaliteit voor de laagste prijs in huis haalt.

Kwantum aanbiedingen

Wie de Kwantum folder doorbladert, ontdekt allerlei leuke aanbiedingen, zodat je veel op je wooninrichting bespaart en toch een ruimte krijgt waar je volledig tot rust komt. Doordat je hier de laagst aangeboden prijs krijgt en een compleet assortiment in de folder ziet, is de kans groot dat je tijdens het doorspitten van de brochure mooie aanbiedingen tegenkomt.

Wil je er zeker van zijn dat je als eerste de folder van Kwantum krijgt? Meld je dan op onze app aan. Dan krijg je een melding wanneer het meest recente exemplaar beschikbaar is. Zo loop je voor grote sales en outlets altijd goed voorbereid de winkel in.

Kwantum sales en outlets

Tijdens sales en outlets van Kwantum hoef je niet bang te zijn voor lege schappen of een ‘red jezelf mentaliteit’. Het personeel erg deskundig en klantvriendelijk. Met hun goede service vind je alles om jouw woning een stijlvol uiterlijk te geven.