Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Leenbakker heeft meer dan 100 winkels in Nederland. Bij Leen Bakker vind je alles op het gebied van woninginrichting en -decoratie tegen verrassend lage prijzen. Denk hierbij aan: bankstellen, eethoeken, slaapkamers, audio/videomeubels, kasten, tuinmeubels (hardhout en kunststof), gordijnen, jaloezieën en lamellen, woon-/bed- en badtextiel, matrassen, tapijt, vinyl, laminaat, verlichting, decoratieve woonaccessoires en meer.

In de Leen Bakker folder vind je alle sale aanbiedingen. Ook online kun je hoge kortingen scoren in de outlet. De outlet aanbiedingen hebben vaak rond de 50% korting. Sla je slag online of ga langs de winkels en de outlet store.

Over Leen Bakker

Leen Bakker is een Nederlands familiebedrijf uit Rotterdam. De winkel, die zich vol op wonen en interieur richt, bestaat alweer meer dan 100 jaar en is toonaangevend in Nederland.

Lang geleden, in 1919 alweer, richtte Cornelis Bakker een winkel op die onder meer garen en stoffen verkocht. Toen zoon Leen er in 1953 een woonwinkel van maakte, kreeg het de vorm zoals we het nu kennen. Inmiddels is het onder Arie een gigantisch bedrijf geworden, met 170 filialen in Nederland, België en zelfs op de Nederlandse Antillen.

Wil je weten waar bij jou in de buurt Leen Bakker is? Check dan hier het complete overzicht.

Leen Bakker folder

Elke 2 weken verschijnt er een nieuwe Leen Bakker folder online om door te spitten. Alles op het gebied van wooninrichting en -decoratie is er voor verrassend lage prijzen te vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn bankstellen, eethoeken, slaapkamers, audio/videomeubels, kasten, tuinmeubels (hardhout en kunststof), gordijnen, jaloezieën en lamellen, woon-, bed- en badtextiel, matrassen, tapijt, vinyl, laminaat, verlichting, decoratieve woonaccessoires en meer.

Naast het brede assortiment zijn er ook een aantal merken die het altijd goed doen bij klanten. Zo beschouwt Leen Bakker zelf EGLO, Lucide, Le Sud, UMIX en Woood. Let dus goed op, of er in de Leen Bakker folder scherpe aanbiedingen van die merken zijn!

Leen Bakker aanbiedingen

Om bij Leen Bakker van de beste en scherpste aanbiedingen te profiteren, is het belangrijk om goed de folder te bekijken. Daar zie je geregeld korting van wel 20%, 25% en soms wel 40% korting! Zo bespaar je makkelijk grote bedragen op belangrijke uitgaven als boxsprings en matrassen.

Wil je ervoor zorgen dat je de Leen Bakker aanbiedingen als eerste voor je neus hebt? Meld je dan aan op Reclamefolder.nl, zodat je een melding krijgt wanneer de nieuwste brochure online staat. Zo stap je goed voorbereid de winkel in als er sale of outlet is.

Leen Bakker sales en outlets

Is er bij Leen Bakker sale of outlet? Zorg er dan voor dat je voor die tijd in alle rust de folder doorleest. De kortingen kunnen namelijk hoog oplopen. Bij binnenkomst word je in elk geval goed geholpen door door het deskundige personeel, dus maak je daar geen zorgen over!