Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Lidl

Op zoek naar de nieuwste folder van Lidl? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 30 jan. - 5 feb. 2023. Klik hieronder snel de Lidl folder aan voor alle informatie.

Lidl

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Lidl. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Lidl folder is geldig tot zondag 5 februari.

Bekijk actuele folder

Lidl is een succesvolle en sterk groeiende supermarktketen. Het basisprincipe en de sleutel tot hun succes is eenvoud. Zij kopen het assortiment in met als doel de klant de dagelijkse boodschappen met de beste kwaliteit tegen de gunstigste prijs aan te bieden. Dit alles onder het motto: "De beste kwaliteit voor de laagste prijs." Lidl streeft naar 100% klanttevredenheid, daarbij is bijvoorbeeld de netheid en frisheid van de filialen net zo belangrijk als de korte wachttijden aan de kassa's. Door de ruimte van de Lidl filialen hebben de winkels een overzichtelijk uiterlijk. Met personeel dat altijd voor u klaar staat kunt u bij Lidl alle boodschappen doen die u nodig heeft. Met scherpe aanbiedingen die u vindt in de Lidl folder doet u uw dagelijkse boodschappen voor de gunstigste prijs. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Lidl folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Lidl folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Lidl folder.

Lidl folder

Lidl is een Duitse supermarktketen met meer dan 420 winkels in Nederland. Daarmee is Lidl één van de grootste supermarkten in Nederland. Ze willen hun klanten producten van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs aanbieden. Dat ze in die hoge kwaliteit slagen, blijkt uit het feit dat de Lidl al 8 keer is uitgeroepen tot ‘Beste Supermarkt in Groenten en Fruit’.

Lidl aanbiedingen

Sinds 2016 focust de Lidl zich niet alleen op eten, drinken en andere levensbehoeftes. Ook de zogenaamde ‘non-food artikelen’ zijn in de schappen te vinden. Wat zijn dat precies? Nou, denk aan de speciale vinyl platen die tijdens Vaderdag in de folder in de aanbieding waren.

Maar dat is niet alles. Ook heeft de Lidl steeds vaker eigen producten, die ook hun eigen sale en outlet hebben. Het bekendste voorbeeld hiervan is het nieuwste paar sneakers dat ze tegenwoordig verkopen. Ook krijg je vaak de kans om kleine knuffels in de vorm van groenten, fruit en vissen te sparen (bij elke 10 euro aan boodschappen). We hebben het natuurlijk over de Vitamini’s en Aquamini’s.

Lidl sale

Wekelijks verschijnt de nieuwste reclamefolder van de Lidl . Daarin zijn er voor 2 dingen veel aandacht. Van het eten en drinken staat - uiteraard - veel in de aanbieding. Vooral de groenten en fruit waarvoor de supermarkt zo geroemd wordt, staat in de schijnwerper. Maar daar blijft het niet bij, want er zijn ook de non-food artikelen die regelmatig een sale hebben. Houd de Lidl-folder dus regelmatig in de gaten, zodat jij als eerste de leukste aanbiedingen scoort!

Lidl outlet

Wilt u de beste producten voor de laagste prijs in huis halen? Houd dan wekelijks de nieuwste Lidl-folder in de gaten. Je vindt er de meest recente en voordeligste aanbiedingen. Zeker weten dat je nooit iets mist van de laatste sales en outlets? Meld je dan aan en ontvang een bericht wanneer de nieuwste folder beschikbaar is.

Wilt u voordelig shoppen tijdens de sale? De Lidl sale en outlet aanbiedingen kunt u terugvinden in de folder. Profiteer van sale aanbiedingen zoals hoge kortingen op kleding of boormachines. De sale aanbiedingen vindt u in de winkel of online in de webshop. Op=op dus wees er snel bij!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.