Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Lobbes.nl

Helaas, op dit moment zijn er geen Lobbes.nl folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Lobbes.nl aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Lobbes.nl kunt besparen.

Spelen is superleuk en goed voor de ontwikkeling. Om spelen te stimuleren verkoopt Lobbes.nl speelgoed voor ieder kind en elk budget. In het assortiment vind je meer dan 25.000 verschillende speelgoedartikelen die leuk zijn om te geven en om te krijgen. Heel veel van dit speelgoed is uniek in Nederland en vind je alleen op Lobbes.nl. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de houten speelgoedartikelen en de kleine (uitdeel)cadeautjes, al meer dan 30 jaar een specialisme van Lobbes. Natuurlijk vind je er ook bekende merken als LEGO, Playmobil en nog veel meer. Als je voor 23:59 besteld, kun je jouw bestelling de volgende dag al in huis hebben. Het pakket wordt al gratis verzonden vanaf €39,-.

Om van jouw Lobbes-bestelling een feestje te maken, verzenden wij zoveel mogelijk pakketten in onze robot-knutseldoos, kun je artikelen gratis retourneren en staat onze klantenservice voor je klaar om je te helpen en adviseren.

Ontdek het nieuwste speelgoed, vrolijke acties en knallende korting in de webshop.