Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Lobbes.nl

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Lobbes.nl voor je klaar met aanbiedingen.

Lobbes.nl

Spelen is superleuk en goed voor de ontwikkeling. Om spelen te stimuleren verkoopt Lobbes.nl speelgoed voor ieder kind en elk budget. In het assortiment vind je meer dan 25.000 verschillende speelgoedartikelen die leuk zijn om te geven en om te krijgen. Heel veel van dit speelgoed is uniek in Nederland en vind je alleen op Lobbes.nl. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de houten speelgoedartikelen en de kleine (uitdeel)cadeautjes, al meer dan 30 jaar een specialisme van Lobbes. Natuurlijk vind je er ook bekende merken als LEGO, Playmobil en nog veel meer. Als je voor 23:59 besteld, kun je jouw bestelling de volgende dag al in huis hebben. Het pakket wordt al gratis verzonden vanaf €39,-.

Om van jouw Lobbes-bestelling een feestje te maken, verzenden wij zoveel mogelijk pakketten in onze robot-knutseldoos, kun je artikelen gratis retourneren en staat onze klantenservice voor je klaar om je te helpen en adviseren.

Ontdek het nieuwste speelgoed, vrolijke acties en knallende korting in de webshop.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.