Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van MCD supermarkt

MCD supermarkt

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van MCD supermarkt. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze MCD supermarkt folder is geldig tot zaterdag 1 oktober.

Bekijk actuele folder

MCD supermarkt aanbiedingen

MCD Supermarkten is een supermarktketen die al bijna 50 jaar bestaat. Er zijn momenteel 35 vestigingen, met name in de regio Zuid-West Nederland. MCD organisatie is aangesloten bij Superunie, de grootste inkoopvereniging van Nederland. Hierdoor zijn lage prijzen en goede aanbiedingen gegarandeerd, zoals u in onze winkels en folders kunt zien. MCD supermarkten staat voor de beste kwaliteit producten en we hebben service hoog in het vaandel staan. MCD is niet voor niets vijf jaar op rij uitgeroepen tot vriendelijkste supermarkt van Nederland.

MCD folder

Iedere week verschijnt er een nieuwe MCD Supermarkt folder om doorheen te bladeren. De discount supermarkt showt op hun eigen site producten die niet alleen een zeer betaalbare prijs hebben, maar wat ook vers gemaakt is door hun eigen bakkers, slagers en kaasmeesters. Naast die producten is groente, fruit en bier vaak in de aanbieding. Houd dus goed in de gaten wanneer de nieuwste folder op hun site te bekijken is.

MCD aanbiedingen

Wie de MCD folder vaak bekijkt, valt het op dat de lage prijzen hoog in het vaandel staan. Dit is te danken aan de samenwerking tussen MCD en Superunie, de grootste inkoopvereniging van Nederland. Hierdoor zijn lage prijzen en goede aanbiedingen gegarandeerd, zoals je in de winkels en folders kunt zien.

Wil je de meest recente folder met alle MCD aanbiedingen als eerste bekijken? De folders zijn vaak op Reclamefolder.nl te zien. Aan het begin van welke week is er een nieuw exemplaar om door te nemen. Ook is op hun site via het kopje ‘bekijk de folder’ aan de linkerkant van de hompage alle aanbiedingen te bekijken.

MCD sales en outlets

Tijdens sales en outlets van MCD hoef je nooit bang te zijn dat je in de discount supermarkt lege schappen aantreft. Dankzij het vriendelijke personeel vind je altijd waar je naar zoekt en krijg je een volle boodschappenkar voor een zacht prijsje.

Over MCD Supermarkt

MCD is een Nederlandse supermarkt die als discounter vooral actief is in Zuid-West Nederland. De winkel werd in 1966 door de vrienden Marius en Cornelis opgericht. Dit deden ze door een aardappelschuur te kopen en er tegels en stellingen in te zetten.

MCD supermarkten staat voor de beste kwaliteit producten en hebben service hoog in het vaandel staan. MCD is niet voor niets 5 jaar op rij uitgeroepen tot vriendelijkste supermarkt van Nederland.

Op dit moment zijn er ongeveer 35 vestigingen. Wil je weten welke bij jou in de buurt te vinden is? Check dan hier de locaties van alle winkels.