Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van MCD supermarkt

Op zoek naar de nieuwste folder van MCD supermarkt? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 27 mrt. - 1 apr. 2023. Klik hieronder snel de MCD supermarkt folder aan voor alle informatie.

MCD supermarkt

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van MCD supermarkt. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze MCD supermarkt folder is geldig tot zaterdag 1 april.

Bekijk actuele folder

MCD Supermarkt: vriendelijk, vers en voordelig

Of het nu de Italiaanse week is, of die geweldige spaaractie die plaatsvindt: het is allemaal mogelijk bij de MCD Supermarkt. Bij deze grootgrutter word je vriendelijk geholpen, vind je telkens weer veel voordeel en zorgt men iedere dag weer voor verse artikelen. De vraag is: koop jij deze week de super rozijnenbollen of ga je voor de duo paprika?

Het kan zijn dat de naam MCD Supermarkt je niet direct heel erg bekend voorkomt. De 29 winkels bevinden zich namelijk bijna allemaal in de regio Zuidwest-Nederland. Voor de mensen die in deze contreien wonen, is deze supermarktketen echter al jaren een begrip. De winkels zijn zeer overzichtelijk ingedeeld, zodat je direct vindt wat je zoekt. Daarnaast bieden de meeste filialen veel extra services, zoals: een bezorgservice, brood van de warme bakker, het inleveren van batterijen, spaarlampen of cartridges en een eigen slijterij. Je kunt bij deze supermarkt gewoon terecht voor het sterke huismerk “g’woon” en natuurlijk ook voor alle A-merken. Een belangrijk aspect van deze supermarktketen is de vriendelijkheid van het personeel. De medewerkers zijn dan ook pas tevreden als de klant zegt: ”MCD, dat is mijn supermarkt!”

MCD Supermarkt heeft leuke spaaracties

Deze supermarkt heeft verschillende spaaracties die elkaar steeds weer afwisselen. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor hoge kortingen op bakpannen van het bekende kwaliteitsmerk BK. Voor iedere vijf euro aan boodschappen en bij bepaalde aanbiedingen uit de folder ontvang je dan een spaarzegel. Bij veertig zegels is je kaart vol en krijg je tegen geringe bijbetaling zo’n prachtige BK braadpan. Soortgelijke spaaracties heeft de supermarkt onder meer met artikelen als: reisspelletjes, tassen van het merk Dutch Arrows, badtextiel en Portugese ovenschalen. Er zijn bij deze grootgrutter ook weken waarin een bepaald land centraal staat, bijvoorbeeld Italië. De producten uit Italië zijn dan in de aanbieding en in die week kun je dan een grote boodschappentas vol Italiaanse producten winnen.

De MCD Alledagfolder: aantrekkelijke aanbiedingen en hoge kortingen

Iedere week brengt de MCD Supermarkt een nieuwe folder uit. In deze folder staan de aanbiedingen van speciaal geselecteerde producten die je dan met een (hoge) korting kunt kopen. Behalve kortingen, vind je in deze folder ook acties als 1+1 gratis of twee dezelfde artikelen voor een goedkopere prijs (bijvoorbeeld twee zakken pepernoten voor € 2,50). In iedere productcategorie zijn er meerdere artikelen in de aanbieding. Dit kan bijvoorbeeld gaan om kipfilet, maar ook bier, allesreiniger en kersenvlaai en nog heel veel meer. Bij het merendeel van de aanbiedingen gaat het om de A-merken, dus je koopt ook nog eens kwaliteit met korting. De folder van de supermarkt is trouwens heel handig online in te zien. De aanbiedingen en kortingen zijn dan uiteraard precies dezelfde. Het voordeel van online bekijken is dat je de folder altijd bij de hand hebt en dat je niet de hele bak met oud papier hoeft door te spitten op zoek naar de folder.

Lijkt het je een goed idee om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe acties en aanbiedingen van de MCD Supermarkt? Dat kan heel goed door onze app te downloaden. Zodra de nieuwste folder van de supermarkt uit is, krijg jij op dat moment speciaal een berichtje op je smartphone. Het leuke is dat je ook direct kunt zien welke winkel voor jou het dichtste bij is. Op deze manier kun je optimaal profiteren van al die aantrekkelijke kortingen van deze super.

De redenen waarom MCD ‘jouw’ supermarkt is

Uit onderzoek blijkt dat consumenten klantvriendelijkheid steeds belangrijker gaan vinden. MCD supermarkt heeft dit allang begrepen en is daarom niet voor niets meerdere malen uitgeroepen tot “meest klantvriendelijke supermarkt van Nederland”. De kwaliteit van de dienstverlening staat bij dit bedrijf dan ook hoog in het vaandel. Die vriendelijke service richting de klant bestaat bij deze retailer uit een aantal factoren:

  • Als je iets mist in het assortiment, kun je hierom vragen. Binnen twee dagen krijg je antwoord of het geleverd kan worden of niet.
  • Je krijgt advies over hoe je bepaalde gerechten kunt bereiden.
  • Medewerkers helpen je altijd als je een artikel niet kunt vinden in de winkel.
  • Wil je een bepaalde hoeveelheid van kaas of vlees? Deze wordt altijd voor je gesneden.
  • Medewerkers helpen mee de zware boodschappen naar je auto te dragen.
  • Als je niet bij een artikel kunt, omdat het bijvoorbeeld erg hoog staat, pakken de medewerkers het voor je.
  • Is een aanbieding uitverkocht en staat er niet op=op bij? Zodra het artikel weer op voorraad is, krijg je het alsnog voor de actieprijs.

Altijd de beste verse producten

MCD supermarkt vindt het zeer belangrijk dat de klant de producten zo vers mogelijk kan kopen. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat je in deze winkels altijd de beste versproducten vindt. Voor een deel gebeurt dit, doordat de producten vers in de winkels bereid, gebakken en gesneden worden. Daarnaast werkt de supermarkt met gekwalificeerde vakmensen die de verse producten met zorg selecteren en vervoeren. Als je gerechten kunt bereiden met kakelverse producten, zullen deze altijd lekkerder smaken en daar werkt deze supermarkt dan ook graag aan mee. De medewerkers helpen de klanten dan ook door het aanbieden van adviezen en heerlijke recepten. Op deze manier maak je met de beste versproducten de lekkerste gerechten. Iedere dag opnieuw.

Iedere dag weer veel voordeel

MCD Supermarkt is aangesloten bij Superunie. Dit is één van de grootste inkooporganisaties van Nederland. Door deze samenwerking kan het bedrijf de prijzen in de winkels laag houden. Daarbij heeft de supermarkt goede inkopers in dienst die er iedere dag weer voor zorgen dat producten voor een zo laag mogelijke prijs kunnen worden ingekocht. Behalve de structureel lage prijzen, zijn er bij MCD Supermarkt ook iedere week een flink aantal artikelen in de aanbieding. De aanbiedingen vind je altijd terug in de nieuwste folder. Zo wordt boodschappen doen bij MCD Supermarkt nog eens extra voordelig voor de klant.

G’woon een sterk huismerk

Het huismerk van de MCD Supermarkt heet G’woon. Het assortiment van dit huismerk bestaat voornamelijk uit producten die de consument dagelijks gebruikt. Je kunt hierbij denken aan artikelen voor een lekker ontbijtje, een heerlijke snack of een zalig tussendoortje. Daarnaast heeft G’woon ook producten als dierenvoeding, schoonmaakmiddelen of vaatwasmiddelen in het uitgebreide assortiment. De artikelen van het huismerk zijn van een goede kwaliteit en ook nog eens aantrekkelijke geprijsd. Daar komt nog bij dat G’woon bij de productie van artikelen en verpakkingen zeer goed rekening houdt met mens, dier en milieu. Veel redenen dus om de G’woon goede producten van deze supermarkt te kopen.

De mini cadeaudoos voor de aller-, allerkleinsten

Voor de pasgeboren baby’s en de nieuwe vaders en moeders heeft de MCD Supermarkt een leuk cadeau. Na inlevering van het geboortekaartje ontvang je een mini cadeaudoos. Hierin zitten allerlei handige en leuke artikelen voor de baby en de doos heeft ook nog eens een persoonlijk tintje. Je moet er wel voor zorgen dat je maximaal vier weken na de geboorte het geboortekaartje inlevert.

Gemakkelijk gebak online bestellen

De producten van de supermarkten zijn niet online te bestellen, maar dat geldt niet voor de bestelling van gebak. Via de speciale site kun je online gebak bestellen voor als je bijvoorbeeld iets te vieren hebt, of gewoon iets lekkers bij de koffie wilt. Er is een ruim assortiment met bijvoorbeeld schnitten, soezen, vlaaien en appelgebak. Daarnaast kun je ook kiezen voor een speciale fototaart (met je eigen foto) of een themataart. In de regel geldt dat als je voor 15.00 uur je gebak besteld hebt, je deze de volgende dag al op kunt halen in de winkel.

MCD Supermarkt ook op sociale media

De supermarktketen heeft ook een hele leuke pagina op Facebook. Hier vind je speciale acties waarmee je bijvoorbeeld een boodschappenpakket kunt winnen. Ook staan er leuke en interessante filmpjes, bijvoorbeeld over de voorjaarsschoonmaak, op. Verder ontdek je er grappige weetjes en mededelingen van de supermarkt. Natuurlijk ontbreekt een aantal heerlijke recepten hier ook niet. Je kunt daarnaast ook je eigen mening en ervaringen met de supermarkt delen. De Facebook-pagina is absoluut een goede aanvulling op de, toch al zeer goede, service van deze retailer.

Het begon allemaal met de Marius en Cornelis Discount

Marius en Cornelis zijn hechte vrienden en huren in 1966 in het Brabantse Oosterhout een aardappelschuur. In de schuur laten ze tegels leggen en plaatsen ze stellingen met de bedoeling er een supermarkt van te maken. Een naam is snel gevonden: Marius en Cornelis Discount, ofwel MC Discount. Zo begint de geschiedenis van deze supermarktketen.

1966 - De vrienden Marius en Cornelius openen de eerste MC Discount.

1970 - Er komen meer winkels van het bedrijf, onder meer in Roosendaal en Hilvarenbeek.

1975 - De vrienden verkopen het bedrijf aan de familie Boon. Deze familie beheert een gelijknamige groothandel in levensmiddelen. De familie Boon zorgt voor een uitbreiding naar nog meer filialen.

1980 - De familie Boon zegt de discountformule vaarwel en besluit om de winkels om te vormen tot kwalitatieve service supermarkten. Het assortiment wordt aangepast en de versafdelingen worden gemoderniseerd en geprofessionaliseerd. De naam wordt veranderd in MCD Supermarkt.

‘90er jaren - De supermarkt zoekt samenwerking met kaasmeesters, warme bakkers en specialisten in vleeswaren om de MCD- formule naar een hoger niveau te tillen. Tevens wordt de supermarkt vijf jaar op rij door het onderzoeksbureau GFK gekozen tot ‘meest klantvriendelijke supermarkt van Nederland’.

2012 - Uit een onderzoek van GFK blijkt dat veel consumenten de supermarkt (ten onrechte) associëren met hoge prijzen.

2017 - Boon Beheer (de eigenaar van de supermarkten) maakt bekend om te stoppen met de naam MCD-Supermarkt. De winkels zullen geleidelijk worden omgevormd tot Boon’s Markt.

2019 - Het aantal MCD Supermarkten is op dit moment 29. Daarvan bestaat ongeveer de helft uit filialen en de andere helft uit zelfstandig ondernemers. Er werken in totaal meer dan 2500 medewerkers bij het bedrijf dat het hoofdkantoor in Sliedrecht heeft. Hier is ook het distributiecentrum gevestigd.

Veelgestelde vragen

Ik doe heel veel online. Hoe kan ik zo snel mogelijk de nieuwste aanbiedingen van deze supermarkt vinden?

Als je naar Reclamefolder.nl gaat, zul je hier direct de nieuwste folder van de supermarkt vinden. Nog handiger is het om onze app te downloaden. Dan krijg je direct een berichtje op je smartphone als de nieuwe folder uit is.

Ik heb een paar leuke aanbiedingen gezien in de folder en deze wil ik eigenlijk direct kopen. Hoe weet ik waar de dichtstbijzijnde winkel is?

Reclamefolder.nl geeft ook informatie over de winkels. Het enige wat je hoeft te doen, is je postcode of woonplaats in te typen. De voor jouw dichtstbijzijnde supermarkt komt dan direct in beeld. Ook handig is het om even de openingstijden na te gaan. Zo kom je niet voor een dichte deur te staan.

Wat zijn de punten waar ik op moet letten als ik een aanbieding wil kopen in de supermarkt?

De aanbiedingen zijn alleen geldig in de week die op de folder staan. Als het product uitverkocht is en er staat op=op bij, heb je helaas pech. Staat er geen op=op bij de aanbieding, dan krijg je een waardebon. Zodra het artikel weer op voorraad is, kun je het tegen de actieprijs met je waardebon ophalen.

In welke winkels kan ik terecht als ik gebruik wil maken van de aanbiedingen?

De 29 MCD Supermarkten zijn voornamelijk te vinden in de regio Zuidwest- Nederland. Denk hierbij aan plaatsen als: Bergen op Zoom, Rotterdam, Vlaardingen of Papendrecht. Er zijn ook vestigingen in Utrecht en Zeist (midden Nederland). Als je in deze regio’s woont, of op bezoek bent, kun je dus gemakkelijk profiteren van de aanbiedingen.

Ik krijg geen folders in mijn brievenbus, maar ik wil wel graag op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen. Is hier een mogelijkheid voor?

Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief van Reclamefolder.nl. Je ontvangt de nieuwste folder met alle aanbiedingen en acties dan rechtstreeks in je digitale brievenbus. Ook hier kan onze app uitkomst bieden. Zodra de nieuwe folder uit is, krijg je een berichtje op je smartphone.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.