Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Mitra

Helaas, op dit moment zijn er geen Mitra folderaanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Mitra aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op Mitra kunt besparen.

Ook Mitra is een grote naam onder de slijterijen. Deze slijterij heeft een enorm assortiment aan dranken en alles dat hier mee te maken heeft, van speciaalbieren tot wijnen. Heeft u een vraag over het assortiment of wilt u graag geadviseerd worden over onder andere wijnen en bieren? Dan bent u ook op de juiste plek bij Mitra. De medewerkers van Mitra beschikken over een uitstekende kennis over het assortiment en helpen u graag.

Over Mitra

Mitra is 1 van de grootste en gezelligste drankenspeciaalzaken van Nederland. De slijterij biedt niet alleen je standaard wijn of biertje, maar heeft een gigantisch assortiment. Zo hebben ze een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac. Mitra heeft meer dan 100 vestigingen in Nederland, dus de kans is vrij groot dat je er 1 tegen het lijf loopt.

Wil je weten waar een Mitra bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht met alle Mitra winkels.

Mitra folder

Eens in de 2 weken verschijnt de nieuwste Mitra folder online. Daarin vind je het enorme aanbod aan drank, die je in zowel de winkel als online in huis kunt halen. Van whisky tot cognac en jenever, in de folder van Mitra staat er wel een mooie aanbieding bij. Maar dat is niet alles, want krijg je direct advies over de smaak en geur. Ook vertelt Mitra er direct bij voor welk bedrag de drank gratis aan huis wordt geleverd.

Door de Mitra folder in alle rust door te lezen, mis je geen enkele aanbieding. Bespaar dus veel geld door de acties te volgen en extra te genieten van jouw borrel.

Mitra aanbiedingen

Er zijn voldoende manieren om bij Mitra aanbiedingen om te zetten in lage prijzen bij de kassa. De makkelijkste manier is door ‘Mitra Member’ te worden. Zo maak je kans op extraatjes met het hebben van een klantenkaart en het sparen van punten. Daarnaast staan er in de folder genoeg aanbiedingen die een slok op een borrel schelen.

Wil de nieuwste Mitra aanbiedingen als eerste in de nieuwe folder bekijken? Dat kan, door je op de Reclamefolder app aan te melden. Dan krijg je een melding zodra de meest recente brochure te zien is. Zo ben je direct op de hoogte en weet je wat je wilt tijdens sales en outlets.

Mitra sales en outlets

Als er bij Mitra sale of outlet is, krijg je niet alleen hoge kortingen, maar ook deskundig advies van het personeel. Met vragen als ‘welke wijn schenk ik bij mijn diner vanavond?’ en ‘kan ik bier drinken bij een heerlijk zoet dessert?’ zit je bij Mitra goed. De mensen die er werken hebben uitstekende kennis van zaken en zorgen ervoor dat je maximaal profiteert van de sale, als die gaande is.