Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Murprotec

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Murprotec voor je klaar met aanbiedingen.

Murprotec

Murprotec heeft de definitieve oplossing voor uw problemen met schimmel, condens of vocht. Vaste prijs, heldere planning en tot 30 jaar garantie. Vraag een gratis analyse aan. Persoonlijke Service. Oplevering Gecertificeerd. Tot 30 Jaar Garantie. Altijd een vaste prijs.

Wie zijn wij? Meer dan 65 jaar ervaring tot je dienst Murprotec werd in 1954 opgericht in Groot-Brittannië. Het bedrijf groeide geleidelijk aan uit tot de Europese leider op het gebied van vochtbestrijding. Zijn specialiteiten? Capillair vocht, condensatie, luchtbehandeling en het waterdicht maken van ondergronds metselwerk. In verschillende Europese landen geeft Murprotec advies en ontwikkelen ze unieke processen die ze toepassen. Nergens anders ter wereld genieten klanten de steun van zo een ruime ervaring. sinds 1954 Permanent onderzoek om je steeds van dienst te zijn en alle soorten vocht te behandelen Murprotec onderscheidt zich door: • De diversiteit van de diagnoses die wij iedere dag weer stellen in Europa. • De complexiteit van de duizenden woningen die we ieder jaar terug gezond maken. • Het onderzoek dat we verrichten in samenwerking met universiteiten en chemische bedrijven. • Gekwalificeerd personeel dat grondig wordt opgeleid en permanent wordt bijgeschoold. • Producten op basis van de laatste technische ontwikkelingen (siliconen micro-emulsies op waterbasis, luchtbehandeling, enz.) • De meest uitgebreide garanties op de markt.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.