Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Office Centre

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Office Centre voor je klaar met aanbiedingen.

Office Centre

Office Centre is dé plek voor kantoorartikelen en –oplossingen. Wij weten wat ondernemers nodig hebben en dat is heel wat! Daarom hebben we alles in huis wat je als ondernemer nodig hebt: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kun je bij ons terecht voor al je drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning.

Over Office Centre

Office Centre is dé plek voor ondernemers om alle kantoorartikelen te kopen. Of je net bent ingeschreven bij de KvK om een familiebedrijf van generaties lang runt, zij hebben waar jij naar zoekt. Ook maakt het voor hen niet uit of je werkt in Amsterdam-Zuid, of met je sloffen aan op je eigen bank. Met hun assortiment kom je niks tekort.

Office Centre heeft recent een naamswijziging gehad. Voorheen droeg het de naam van het Amerikaanse Staples, maar sinds kort is dat niet meer zo. De Staples folder hebben we dus niet, ook zijn er geen Staples aanbiedingen, Staples sale of Staples outlet meer. Maar er is Office Centre!

Wil je weten welke van de 39 filialen van Office Centre het dichtst bij jou in de buurt is? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Office Centre winkels in Nederland.

Office Centre folder

Eens in de 3 weken verschijnt de nieuwste Office Centre folder online. Daar zie je direct waarom ze al 30 jaar zo succesvol zijn. Met hun uitgebreide assortiment is de kans groot dat je vindt wat je in jouw kantoor nodig hebt. Van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars, Office Centre heeft het allemaal.

Ook kun je in hun winkels terecht voor al je drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning. Lees dus de folder in alle rust door als je iets dringend nodig hebt. En als je vragen hebt, word je in 1 van de filialen met een glimlach ontvangen.

Office Centre aanbiedingen

Wie naar de folder kijkt, ziet bij Office Centre aanbiedingen waarbij je al snel tientallen (of zelfs honderden) euro’s bespaart. Zo zijn producten als printers en laptops extra goedkoop en bespaar je procentueel erg veel als je fit tijdens werk wil blijven en een deskbike koopt.

Wil je als eerste de nieuwe Office Centre aanbiedingen online bekijken en als bedrijf geld besparen? Geen probleem. Door je aan te melden op de app van Reclamefolder.nl krijg je een melding zodra de nieuwste folder beschikbaar is. Zo heb je ruim de tijd om alle acties door te nemen en zo voor scherpe prijzen de beste producten aan te schaffen.

Office Centre sales en outlets

Tijdens 1 van de sales en outlets van Office Centre heb jij de kans om als bedrijf met flinke kortingen het broodnodige aan spullen in te slaan. Of het nu kantoormeubelen, elektronica of andere essentiële artikelen zijn, jij hebt tijdens de Office Centre sale de beste kans om maximaal van de hoge kortingen te profiteren.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.