Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Pets Place

Pets Place

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Pets Place. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Pets Place folder is geldig tot dinsdag 4 oktober.

Bekijk actuele folder

Pets Place is de grootste winkelketen van dierenspeciaalzaken in Nederland. Pets Place heeft een uitgebreid en uitgekiend assortiment van ondermeer dierenvoeding en allerhande benodigdheden, dat zich richt op alle bezitters van populaire huisdieren. Desgewenst kunt u bij Pets Place altijd rekenen op goede voorlichting en een deskundig advies. Bij Pets Place staan dieren en dierenvrienden op nummer 1. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt. Bekijk de Pets Place folder en vind gegarandeerd de producten tegen de scherpste prijs, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die jij en je dier verdienen. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Pets Place folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Pets Place folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Pets Place folder.

Over Pets Place

Pets Place is 1 van de grootste winkelketens van dierenspeciaalzaken in Nederland. Zoals de naam doet vermoeden is deze keten de perfecte plek voor dierenvoeding en andere benodigdheden. Door het hele land vind je een Pets Place, maar in het zuiden zitten ze onder 1 dak met tuinspecialist Boerenbond. Iedereen die dus een populair huisdier heeft, weet waar hij of zij moet zijn.

Wil je weten welke van de vele tientallen ketend het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan het complete overzicht van alle Pets Place vestigingen.

Pets Place folder

Elke 2 weken verschijnt de nieuwste Pets Place folder online. Daarin staat een breed assortiment van alles wat jouw huisdier nodig heeft. Speciaal voedsel staat natuurlijk voorop, maar ook voor borstels, manden, krabpalen, hokken en nog veel meer, weet je zeker dat je bij Pets Place slaagt. Je kunt via de Pets Place folder ook online je bestellingen doen. Vanaf 29 euro is er gratis verzending en doordeweeks voor 22:00 uur bestelt, betekent dat je het de volgende dag in huis hebt.

Door de Pets Place folder in alle rust door te lezen, mis je niet 1 aanbieding. Zo haal je voor een lage prijs producten met een hoge kwaliteit voor jouw huisdier.

Pets Place aanbieding

Wie de folder bekijkt, ziet dat Pets Place aanbiedingen heeft, waardoor je vooral op non-food artikelen veel geld bespaart. Op normaal dure producten hoef je al gauw een paar tientjes minder te betalen, mits je goed oplet. Daarnaast blijken ook accessoires erg voordelig.

Wil je de Pets Place aanbiedingen altijd als eerste bekijken? Dat kan! Meld je aan op de app van Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder online beschikbaar is. Door deze goed door te spitten, ben je goed voorbereid wanneer er een Pets Place sale of outlet is.

Pets Place sales en outlets

Wie tijdens een sale of outlet van Pets Place niet alleen de laagste prijs, maar ook de beste service wil, hoeft zich geen zorgen te maken. Het klantvriendelijke personeel helpt je altijd en zorgt dat je met grote sale kortingen en de beste spullen de winkel weer uitloopt.